Megindult a helyezkedés az ellenzéki térfélen, néhány nappal az önkormányzati választás után mindenki magának tulajdonítja a sikert – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatornán szombaton.

Gyurcsánnyal riogatott a köztévé kormányközeli elemzője
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Deák Dániel szerint a DK és az MSZP között dominanciaharc folyik majd. Egyértelmű, hogy

Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének az a célja, hogy a 2022-es országgyűlési választásra ő legyen az ellenzék vezető arca

- közölte.

Hozzátette, az MSZP-nek nagyon kevés olyan politikusa volt, aki karakteres álláspontot tudott képviselni a nyilvánosság előtt. Hasonló problémával küzd a Jobbik és az LMP is, ott is kevés a karakteres politikus – mondta az elemző. Rámutatott ugyanakkor arra, hogy a DK-ban Gyurcsány Ferenc mellett megjelent több olyan szereplő, aki "keményeket tud mondani", ezek között említette Dobrev Klárát és Vadai Ágnest.

Jelezte azt is, hogy az MSZP az önkormányzati választásokon elért eredményén felbuzdulva igyekszik visszaszerezni a vezető szerepet a DK-tól.

"Feltűnési verseny" kezdődik az ellenzéki pártok között, mindegyiknek az lesz a célja, hogy a leghangosabb, leglátványosabb legyen – összegezte Deák Dániel.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Segglyuk elemző benéztél a csutitetű odvasába és ezt olvastad ki !!!
Nem kell beszarnotok, ha a nép felébred végre ti visítva fogtok menekülni az biztos !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@papa.49: Érzik, hogy Ferenc testvér előbb utóbb belovagol Budapestre és elfoglalja a várat. A bugris tévében meg csomagolhatnak hazugovicsék.
Nessy
Szegény Soros kegyvesztett lett? Most megint Gyurcsány a patás ördög?
Azért este tessenek a híveknek benézni az ágy alá, nehogy ott rejtőzzön egy ellenzéki pokol küldött!
relatív
Nagyon fáj nekik, hogy összejött, aminek már régen össze kellett volna jönnie. Most aztán lélekszakadva szeretnék szétcincálni az ellenzéket, hiszen így elveszik az előnyük, és a továbbiakban a közös már nem lesz olyan könnyen eltulajdonítható !
namihami
Csak tette a jól megfizetett kötelességét. Ezért kapja a szinte minimálbérnek megfelelő csekélyke kis fizetését. Persze a gerinc ilyenkor azért a szekrényaljában. Műsor alatt, előtt, után ott a helye.
Ha nem teszi, holnap már ...
maci0427
A legszomorúbb ebben az egész választási cirkuszban az , hogy Nincs Választás !!! Csak ezek vannak ???!!! Gyurcsány Ferenc és a Bajnai 2010. -ben úgy ellettek zavarva , hogy az egész ország narancsszínű lett mindenki a Fideszre szavazott és majd az egész ország a baloldal ellen ! Most meg tessék , 9 év múlva egy sima mezei önkormányzati választások címén , Gyurcsány Ferenc megint belovagol a politikába igaz Karácsony Gergely mögött akit már nagyon régóta ismer és dolgoztak is együtt és igaz Csak Budapestre egyenlőre !!! Emberek ! Most komolyan !!! Nincs jobb , nincs más politikai erő akik még nem égtek le és akik újak ? Komolyan azt hiszik az emberek , hogy ez így megint jó lesz ? Talán ezek nyerjék meg majd megint a 2022. -es választást és majd 9 , 10 év után megint cseréljenek ? Komolyan , kilenc ,10 - 12 évenként cserélik egymást mindig ugyan azok ??? Nem , nem lesz jobb és nem is lesz jó ! De az idő múlik és mi csak öregszünk , igaz ők is de ők meg is gazdagodhatnak , különösebb fizikai munka nélkül ! Ez kell a Magyarnak ! ?
Peller Anikó
@maculika: Teljesen komolyan, te most amiatt aggódsz, hogy a Karácsony elveszi a Harácsony elől az állami megrendeléseket és az nem tudja majd további dáriuszi magasságokba reptetni a saját mészaros vagyonkáját?

Igen, pont ez kell a magyarnak debilke. Szomorkodjál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.