A fővárosi rendőrök tíz perc alatt elfogták azt a három férfit, akik a gyanú szerint betörtek egy óbudai lakásba és onnan pénzt vittek el.

Tíz perc alatt elfogták az óbudai betörőt a rendőrök – videó

A rendelkezésre álló adatok szerint három férfi autózott Óbudán 2019. október 17-én 20 óra körül. A gyanú szerint olyan lakást kerestek, ahova könnyű szerrel be tudnak törni. A három férfi a Kolostor úton állította le az autóját, gyalog a Kiscelli közbe mentek és egy földszinti lakás teraszajtaját feszítették fel, majd bementek és átkutatták a lakást. Az ingatlanból végül 20 óra 15 perckor több mint 50 ezer forintnyi pénzzel és valutával távoztak, beszálltak a kocsiba és elhajtottak a helyszínről.

A Vagyonvédelmi Osztály nyomozói tíz perccel később a Róbert Károly körúton igazoltatták és elfogták a feltételezett elkövetőket. A 67 éves budapesti B. László volt a sofőr; utasainál, a 44 éves miskolci L. Attilánál és az 51 éves budapesti L. Józsefnél a rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott pénzt.

A három férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Vagyonvédelmi Osztályának épületébe, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. ​

(Kép: PxHere)

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.