Az Országgyűlés Sajtóirodájának közlése szerint az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől tovább korlátozzák az újságírók jogait az Országházban.

Egyre durvább tiltásokat hoz Kövér az újságírókra – Gyurcsány tiltakozik

Korlátozzák a felvételek készítésének lehetőségeit és a sajtó munkatársainak mozgását az épületen belül, olvasható a Demokratikus Koalíció vasárnapi közleményében.

Mint írják, Gyurcsány Ferenc, a párt frakcióvezetője levélben fordult Kövér László házelnökhöz, hogy a sajtó munkatársait megillessék mindazok a jogok, amik a demokratikus berendezkedésű országokban kijárnak kollégáiknak.

Lehet, hogy a fideszes országgyűlési képviselőknek van okuk bujkálni az újságírói kérdések elől, mi, európai magyarok viszont úgy gondoljuk, hogy a sajtó munkatársainak joguk van kérdéseket feltenni, akkor is, ha azok bizonyos politikusoknak esetleg kínosak

– írják.

(Kép: MTI/Kovács Tamás) 

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez a pacák nem csak a sajóval bánik bunkó módra, több millió állampolgár képviselőivel is úgy bánik, mintha az alfeléből rángatta volna ki:
..
------ 2018. 12. 10. Botrány az országgyűlésben!! Kövér a teljes ellenzéket megfélemlítette.
.
https://www.youtube.com/watch?v=61B7MUNTfHU...
.
Minősíthetetlen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Csináld csak náci hazaáruló szarbánbűntárs bajszosgeci, csináld a kurva anyád... aztán majd amikor lógni fogsz a parlament előtt akkor átgondolhat pár perc alatt, míg összeszarva magad, kileheled a gonosz undorító patkány lelked...
nezelodo
Szegény Laca, azt hiszi ő a fidesz Aczél Györgye, tilt, tűr és támogat. Laca, még ha a Kupaklala, a Lölö, és te összeadjátok a talentumotokat, akkor is olyan távol lesztek az egykori kultúrdiktátortól, gógyiától, mint Makó Jeruzsálemtől.
bence
Ennek nagyobb szüksége lenne Gracera mint a vezérének !
szép új világ
@bence: Pénz kidobás lenne. Van a leépülésnek egy bizonyos foka, ahonnan nincs visszaút.
evacica
Ilyen mikor valaki AKINEK NINCS MEGFELELŐ INTELLIGENCIÁJA HATALOMHOZ JUT!
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.