A józan észnek és az eddigi politikai gyakorlatnak is ellentmond, hogy szélsőliberálisok átszavaznak a nyilasokra és a nyilasok a szélső liberálisokra - értékelte az önkormányzati választást Kósa Lajos a Bayer Showban. A Fidesz kampányfőnöke szerint az ellenzéknek az a stratégiája sikeres volt, hogy ezeket a gátakat leépítette. "Megvalósult az amit mi sose mertünk elhinni, mert ellent mondott a józan észnek és a politikai várakozásainknak, hogy a szélső liberálisok átfognak szavazni a nyilasokra, és a nyilasok a szélső liberálisokra, mert ugye az előző harminc év nem erről szólt, hanem arról, hogyha valaki csak félreérthető módon ejtett ki valami egyébként teljesen közhasználatú magyar szót, akkor az már valóságos nácizmus volt, a rettenet a vészkorszak feléledése, most pedig szemmel láthatólag ez senkit nem zavar. "- mondta Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kósa egyre lököttebb, mi lesz kettőre? Tehát aki nem a fideszre szavazott, az nyilas, vagy szélső liberális! Tessen mondani a józan gondolkodású, normális emberek hova álljanak?
Nessy
Kósa egyre lököttebb, mi lesz kettőre? Tehát aki nem a fideszre szavazott, az nyilas, vagy szélső liberális! Tessen mondani a józan gondolkodású, normális emberek hova álljanak?
bencemacska
Kósa, ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna. (Jobban hangzik latinul, de azt úgy sem érted meg!)
1. A jobbikok középre kerültek, mert ti jobbról előztetek és felszippantottátok a nácikat.
2. Csak egy nácit nevezz meg név szerint, aki Gyurcsányra szavazott!
3. Egyetlen szélső liberálist nevezz meg, mert én még nem láttam olyant, kíváncsi vagyok, hogy az milyen.
4. Szavaztak a nácik tényleg, mert tudtommal nálatok kötelező az irányított szavazás.
5. Magyarország náci közelinek nevezhető ellenzéki pártjának korlátlan lehetősége volt a plakátolásra, a hirdetésre, stb.
Vajon ki segítette.? Biztos nem az ellenzék, azt az ÁSZ lerendezte!
Eladott Ország
Azt nem tudom, az a jobb-e nekünk, ha Szijjártó szlalomozik Afrikában Orbánnal, vagy menjen vele a Kósa népművelő is. Egyik rosszabb, mint a másik és a harmadik. Kósán rohadtul kifogott négy éve a ruandai népirtásról szóló mondat:
Közép-Afrikában a tusz…, a huti-tuszu…ööö, a huti-tuszi…Nem! A tuszi-hutu ellentét kapcsán… Nyelvész, gyógypedagógus, pszichológus vagy logopédus kellene neki, hogy egy kicsit megrenoválja kívül-belül? Bár elég reménytelen eset. Erre mondaná apám százötven kilós barátja, a Lapaj, hogy olyan buta ez az ember, mint egy zsák bolha szellentés közben. Önkormányzati Választásokért Felelős Kampányfőnök! Ahhoz képest, hogy néhány éve Lala minden megszólalása 1-2 százalékpontos népszerűségvesztést okozott a fidesznek, hiába na, megfelelő embert a megfelelő helyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.