A cég nem kívánt reagálni a sajtómegkeresésre. A sárvári Flex-üzem egyik dolgozója szerint, tavaly óta százával érkeznek a gyárba ukrán vendégmunkások, miközben egyre inkább kiszorulnak onnan a szállásoltatott magyar munkavállalók – írta a Napi.hu, amely megkereste a céget, de nem válaszoltak nekik. Az elektronikai gyárban tavaly november óta létszámstop vonatkozik a kölcsönzött, szállásoltatott magyar dolgozókra, így azóta már csak helyieket, valamint ukránokat vesznek fel. A dolgozó forrásnak pontos adata nincs, de becslése szerint márciusig sok száz ukrán vendégmunkás érkezett a gyártósorok mellé. Elmondása alapján nem Kárpátaljáról jönnek és magyarul nem beszélnek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az ukránokat,még ha állítólagos kettős állampolgárok is, n !!!em szabad beengedni ato országba, kiváltkétt munkavállaalóként! ! Dolgozzanak otthon!! De nekünk igzi hungarofób szélhámos miniszterelnökünk van, aki lexarja a magyarokat
Nessy
"hú ukrán magyarjainknak" lehet idejönni, mert kell a voksuk! Majd a művezetők megtanulnak oroszul, ukránul!
fahrenheit451
A kárpátok alja idejön és elveszi a munkádat. Úgy tűnik az ukránok nem tudnak magyarul.

2.bp.blogspot.com/-FAFH5-OUpQ8/VX8huNTUgeI/AAAAAAAAU3s/UegGRHfSY_g/s1600/7.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.