Nincs többé keresnivalója a Corvin közben sem a Jobbiknak, sem Jakab Péter frakcióvezetőnek, aki a parlament lépcsőjén Gyurcsány Ferenccel esküdözött, és Dobrev Klárával állt egy színpadra – jelentette ki Pongrátz András Corvin-közi 56-os szabadságharcos, akinek a közleményét Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke juttatta el vasárnap az MTI-hez.

Pongrátz András: a Jobbiknak nincs többé keresnivalója a Corvin közben

Fotó: Novák Előd / Facebook

Pongrátz András szerint a Jobbik a hatalomért elvtelenül összefogott azok szellemi örököseivel, akik ellen az 56-osok fegyvert fogtak, és akikkel szemben a Jobbik megalakult. "Akik az MSZMP jogutódjával, az MSZP-vel, valamint Gyurcsány Ferenc pártjával és a többi balliberális alakulattal fújnak egy követ, azok maximum az ÁVH vérgőzös gyilkosairól emlékezhetnek meg, de nem az 56-os magyar hősökről" – írta. Hozzátette, hogy a "kommunista Nagy Imre szobráért aggódó jobbikos politikusok" inkább az egykori padláslesöprő miniszter emlékhelyéhez menjenek, a Corvin-közieket vezető Pongrátz Gergely nevét ne vegyék többé szájukra, és ne használják pártcélokra a lyukas zászlót, "jobban illik hozzájuk Karácsony Gergely szivárványos zászlója".

Pongrátz András szerint a "levitézlett Jobbik" soha többé nem tenné a lábát a Corvin közbe, "ha maradt volna benne minimális becsület". A párt méltatlanná vált a magyarság és különösen az alapításkor megfogalmazott elvek képviseletére, amely alapján elsődleges feladata a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból – olvasható a közleményben.

MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát perce ahogy a Pongrátz Viktor akarja! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Bandi bácsi, jó a "közlemény", de süt belőle a Mi fityeszünk Mozgalom elnökének gondolatai, szavai!
Bandi bácsi, a szenilisség csak betegség, de mellette nem kellene vaknak és süketnek is lenni, a kebleden ölelgetett kígyó csak belőled táplálkozik.
A gyűlölt komcsikat magad körül keresgéld...
bencemacska
@F_Viktor: ma, 19:41
Hát egy kissé át lettünk verve ismét - legalábbis én biztos - ezt a Közleményt 2018. június 18-án tette közzé Novák Előd a fészbukon. Onnan hozta ide MOST a Propeller.
Az öreget meggyőzték, hogy a Jobbik nem az igazi, csatlakozzon Novák Előddel és Dúró Dórával Toroczkayhoz.

" Amit Gergely bátyám mondott a Jobbik alakuló ülésén a fiataloknak, az a szellemiség nagyon messze van attól, amit Vona Gábor és bábjai ma művelnek, de a magyar közéletben rendkívül nagy szükség van egy hiteles nemzeti erőre.”

Tudtommal a Jobbik a parlamenti választásokon nem is kötött senkivel megállapodást visszalépésekről, vagy közös jelöltről.
Mi meg úgy tárgyalunk róla, mintha napjaink történése lenne!
bencemacska
@Jozefina: ma, 19:30
A közlemény meg amiről most vitatkozunk kb másfél éves, és Jobbik szakadásáról szól.
F_Viktor
@bencemacska: Mai mesének is elmehet, toroczkaiék csak a Jobbikba és Gyurcsányba állnak bele.
dr. prédikátor
@durbincs: Ne ugass te szarzsák!!! Apád kiskorodban a bányakecóban meszopatott? Azóta buzi lettél te féleszú félkegyelmű patkányivadék!!!A ploesti bányában bányavizelettel szopattak!!!Anyád meg a kaja helyett teleszarta a szádat mert mindíg kinyaltad??? Te pedofil buzeráns geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.