Nem vállalja a közterületi ünnepi beszédet a miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Érthető. Senki nem kíváncsi egy széthízott törpe össze-vissza hazudozására! Talán csak a külön meghívott díszmamelukok csapata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Nyírfa: Majd Semjén megírja a hősi eposz szövegét, Ákos a zenéjét, amit az általad javasolt háttér előtt fognak előadni a kitüntetésként meghívott leghűségesebb O.V. kegyenceknek! Belépés biztonsági kódos meghívóval, szigorú átvizsgálás után!
Talán jobb is, hogy nem közterületen beszél, mert az arra sétáltatott kutyák is megvesznének a szövegétől!
Nyírfa
@Nessy: Nagyon jó! :))

Drámai semmilyen hang: Nagy Fero, próza: Eperjes Károly, rendező: Balázs Péter, kórus: a nézők, hegedűn kísér Mága Zoltán és a tapsgép.
namihami
Kérdezni is lehet majd vagy csak a Hegyi beszéd jön, szokás szerint?
Ha lehet érdeklődni tőle, akkor én kérnék egy jegyet. Volna néhány kérdésem, így a gazdaságról és a választás eredményéről.
Macskaszem
Mivel Budapesten megbukott a fidesz, érdekes lenne ha ki merne állni olyan dumákkal, hogy győzelem, sikeeeer, keresztény szabad(os)ság, bla, bla, bla

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.