Ellenzéki akció fogadta az Országgyűlés őszi ülésszakán felszólaló miniszterelnököt, aki nem zavartatta magát, hanem a maga kezébe vette az irányítást. A kormányfő rövid beszédében a sikerekről beszélt, szerinte nevetséges a 21. században a sajtószabadságot hiányolni, Gyurcsány Ferencet pedig az őszödi beszédre emlékeztette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Én utálom a fideszt, mint a szart, de azért engedje már meg a világ...Ezt a Hadházyt ezért az akciójáért ki kellett volna rúgni a parlamentből azzal , hogy oda többé be nem teheti a lábát a faszkalap... Ezért ki is lehetne neki osztani egy 5 éves közügyektől eltiltást és egy fél év letöltendőt...Lejáratja az egész baloldalt ez a bátorkodó köcsög. Akkor lett volna ilyen nagyfiú, amikor a Sallai L. pofánbaszta, de akkor csak elterült mint a takony...
kereső
@dodóka: miért? Nem igaz, ami a táblákra volt irva? Emlékeztetnélek a fidess D209 performanszára- az tetszett? ( ráadásul Medgyessy elháritótiszt volt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.