A cikk Fricz Tamás politológus írása. Szerinte a győri polgármester meggyalázta a családcentrikus értékrendet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Megszólalt egy fityeszes lapban egy fityeszes "politológus", s átfogalmazva elmondta elbaszi hazugságát, a korrupció szót messze elkerülte.
Ez még tűzoltásnak is kevés, főleg, hogy elbacták, nem rúgták ki borkait a NER-ből, hanem engedték kilépni, miközben a háttérből pénzért cserébe(?) megkapja orbán támogatását.
Sámannus
@F_Viktor: Mivel a pohos kiszárította a politikai palettát, nem volt az ellenzéki jelöltön kívül aki eltéríthette volna a szavazókat, mondjuk kisgazdák, vagy MDF felé.régi szép világ! A pohos nem vitatkozik, besült a taktika, marad a mosakodás. Sok idióta "szakértő" jól keres rajta.
F_Viktor
@Sámannus: borkaival elviteti orbán a vereséget, pedig nem ezen múlt.
Taktika pedig kimerült a szokásos lejáratósdin, gyűlölködésen, de ez sem hozott nekik több szavazatot, mint ami áprilisban volt.
Sámannus
Mohácson is szerintem botrány amit védenek. Ott a fideszes a cefregázban fulladt meg. Ha feszegetném ezt az esetet, felmerülne a miért kerül egy polgármester életveszélybe? Hogyan sétál be egy tapasztalt felnőtt ilyen helyre? Hogyan lehet emberi sorsokat bízni ilyen tapasztalatlan emberre? Ezek csak jóhiszemű felvetések. Mi van ha rosszhiszemű vagyok? Akkor a pohárfenekére nézett, vagy csak a pincefenekére?
Most viszont belekötnek a hozzá képest feddhetetlen ellenzékbe. Miért nem állt ki vele egyidejűleg MDF-s, vagy kisgazda politikus. Ja a pohosnak ez volt kényelmes, mert ő nem vitatkozik. Zabálja a fost amit az ő készített magának.
Sámannus
Fricz Tamás egy nagy seggnyaló, akinek fingja sincs a politikához. Kizárólag a fütyisz bizonyítványát magyarázza.
Ezért felejt el mindent amit egy politológusnak szakmájából kifolyólag tárgyilagosan kellene mérlegelnie.
Ha egy országot befolyásoló politikai tér csak egy mindenki által irigyelt kéjutazás perverz háterét szeretné rendezni. De előbb a többi szart is ki kéne takarítani Augeiász istállójából. No kábé ebből a munkából maradtál te ki seggfejkém. Tudod már ott tartunk, hogy a krumplival lefizetettek is jobban értenek a politikához mint te. Vége a hazaárulásnak, te már csak egy végletekig ellehetetlenülő bukott politikát támogatsz, amikor véded a védhetetlent, ezt a velejéig korrupt hazaáruló bandát. Térj magadhoz fiacskám, és ne légy kiszolgálója ennek a csürhének!
kissé felnőttem
Meggyalázta? mit is ? akinek nincs értékrendje azt nem lehet meggyalázni. Lemondatni, azt lehet.Olyan mint az ittas járművezető kizárni végérvényesen. Volt lehetősége nem tudott vele élni akkor söpörjön el.Erre hozna a parlament törvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.