Hiába számolták át alaposan, az egyetlen szabálytalanul leadott voks is Nagy Gábor Tamás volt fideszes vezetőt gyengítette Három egyéni választókerületben újraszámolta az I. kerületi polgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság. A kerületben V. Naszályi Márta ellenzéki politikus nyert, a kifogások szerint a V. Naszályira leadott szavazatok között több olyan is volt, melyet Nagy Gábor Tamásra adtak le, ám a bizottsági delegált nem tudta újraszámolni azokat - értesült a hvg.hu.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Majd addig számoltok méh igaza nem lesz Orbánnak =))

de az indok, nos az még ezektől is sok(k)

Történelemi, de legalább is történeti tény, hogy az „Újraszámolást”, pontosabban a vereség után napokkal fejükhöz kapnak és csalásgyanút hangoztatva újraszámoltatnak a Fidesz találta ki és vette be a saját felügyelet alatt lebonyolított szavazások kapcsán. Persze csak akkor, ha nem nyertek! Csalástól persze semmi jel sem találtatott, sőt a vitathatók újraértelmezése után még nagyobb lett számukra a fiaskó.
Nincs ez most sem másképp a múlt vasárnapi választások után sem. Azonban a móka az I. kerületben az igazi. Lehet Zsóti szalajtotta a CÖF-káit, mert az indok az elképesztő.
A kvg.hu beszámolója szerint több fideszes delegáltnak pénteken jutott eszébe, hogy „Három egyéni választókerületben újraszámolta az I. kerületi polgármester-választás eredményét a Fővárosi Választási Bizottság. A kerületben V. Naszályi Márta ellenzéki politikus nyert, a kifogások szerint a V. Naszályira leadott szavazatok között több olyan is volt, melyet Nagy Gábor Tamásra adtak le, ám a bizottsági delegált nem tudta újraszámolni azokat.”!
Nos túl azon, hogy a derék fírkászok már megint nincsenek maguknál, mert nem tudják hogy kör vagy kerület, ami nagyon nem mindegy. De mindez eltörpül a kifogás bornírtsága mellett: nem tudta újraszámolni??? Mi van? Miért is? Mi akadályozta meg ebben?
Sorolhatnám még napestig a jogos kérdéseket, azonban a legfontosabb: AKKOR MIÉRT ÍRTAD ALÁ A JEGYZŐKÖNYVET???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.