Mind az újrázó városvezetőnek, mind Glázer Tímeának kevesebb érvényes szavazata lett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hát ideje lenne Győrben megszórni az összes óriásplakát helyet azzal a videófotóval, amint a polgi belé helyezi a keresztényi bizalmát a Széchenyi tervből jutalmazott fiatal a vállalkozásában még kezdő konzumlányba, hogy elindítsa a polgári fejlődés útján.
nezelodo
@durbincs: Te a polginak nem a repedt agya volt a bizalma amit a leánykába belé helyezett! Azé' illett volna papot is híni' az eseményre, hogy megszentelje e keresztényi ritust... Az ötmilliárdból kifutotta volna a szenteltvíz is!
nezelodo
@durbincs: Jaj ne vedd a szívedre, csak szívatlak, mint a nagy ember a "bizalmát" a lánykával...
nezelodo
@durbincs: Látom rendületlenül reklámozod a tökös polgit...
nezelodo
@durbincs: Na békén hagylak te szerencsétlen, menj mosd le a fejedtől a szart, és ne bujkálj ott ahol potyog, a hallgatózást meg bízd az UDZRT-re, azok értenek hozzá. Én meg megyek melózni.
nezelodo
@durbincs: Jaj én nem alkotmányoztam a fideszben, hát ne gyanúsíts ezzel, a címzett az ellenség városában leledzik, ahol a dakota most is rugdossa az ajtót köszönés helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.