A tervek szerint Karácsony a héten mutatja be a teljes csapatát.

Gy. Németh Erzsébet, Tüttő Kata, valamint Kerpel-Fronius Gábor lesz várhatóan Karácsony Gergely helyettese, és még tovább bővülhet a stáb.

Gy. Németh DK-s fővárosi politikus, elnökségi tag. AXVII. kerületben indult polgármester-jelöltként, de nem nyert, kompenzációs listáról került be. Ahogy Tüttő Kata is (MSZP), ő az V: kerületben indult polgármesternek, ő sem nyert.

Három helyettest biztosan akar Karácsony

Kerpel-Fronius (Momentum) az előválasztáson indult, majd a XIII. kerületben lett képviselő. Ha elfogadja a főpolgármester-helyettesi pozíciót, a körzetben időközi választást kell kiírni.

A Népszava azt írja, a tervek szerint Karácsony a héten mutatja be a teljes csapatát. Regnáló polgármestert nem választhat helyettesnek, a közgyűlésben pedig Tüttőn és Gy. Némethen kívül csak a momentumos Havasi Gábor került be az ellenzéki kompenzációs listáról. Kerpel-Fronius „külsős” helyettes lehet. Ahogy a negyedik és esetleg ötödik helyettes is.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(nepszava.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@vacsi: És a legnagyobb baj az , hogy azokkal veszi körbe magát akiket 2010, ben a Nép óriási többséggel elzavart és így lett a Fidesznek akkor 2/3 -os többsége ! Ez volt akkor a baloldali MSZP. és a különbség most az , hogy Gyurcsány Ferenc már DK. -ás vele együtt még sokan , na és most ugyan azok szivárognak vissza ! Gy. F. -nek egyértelmű a szándéka, 2022. -re ő akar a kormányra kerülni megint ! Ez rémes , mert egyszerűen nem igaz az , hogy akiket egyszer a Nép elzavart mert bebizonyította azt , hogy nem alkalmas az ország vezetésére 2022. -re "mégis alkalmas lesz" !!! Ezért is szemét ez a politika ! Ja és várjuk meg karácsony Gergely ténykedésér ez alatt az öt év alatt , csodálnám ha csodákat tenni , már csak azért is mert azok akik a háttérben vannak és "mozgatják őt" , azok sem csodák !!! Tiszta gáz ez az egész !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Donáld Tramp
Karácsony csak egy báb lesz Gyurcsótány kezében ! Jajj szegény budapest ! Megérdemlitek őket ! :D
amaramaistanna
Tüttő Kata (MSZP), az ő jelölésével többek bizalmát és támogatását elveszítheti Karácsony Gergely, az enyémet már elveszítette...
Donáld Tramp
@Donáld Tramp: Vagyis inkább magatoknak köszönhetitek !!! Az Ország rajtatok röhög ! Csak ez nem jut be a 'falakon' belülre...
amaramaistanna
Egy kis ízelítő a sok közül Tüttő Ktaával kapcsolatban: "...Tavasszal írta meg ugyanis a Magyar Narancs a “Megtalálta a baloldal a tökéletes jelöltet a Belvárosban: az MSZP-s, aki családilag érintett a sötét ingatlanügyekben” című cikkében, hogy a baloldalhoz közelállónak elkönyvelt Leisztinger Tamás milliárdos, Tüttő egykori élettársa és gyermekeinek apja a saját szempontjából remek üzletet kötött a Fidesz vezette belvárosi önkrományzattal. Nyomott áron vehetett meg ugyanis egy Belgrád rakparti, 1000 négyzetméteresnél is nagyobb ingatlant. Az ügyletben közvetve szerepet játszott Rogán Antal bizalmasa, Kertész Balázs is..." Itt olvasható a teljes cikk: https://444.hu/2019/10/07/tutto-kata-az-egyik...
amaramaistanna
@amaramaistanna: Iavítás! HELYESEN: Tüttő katával kapcsolatban...
reagens
Nem az a lényeg, hogy hány helyettese van, hanem, hogy kik azok!
Vitézy orrtúrót és Demszky szemkilövetőt nem szabad kihagyni! Ez egy olyan csapat lesz, hogy a Deák térről kipusztulnak tőlük a galambok! :-))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.