Nekem elég baljósan hangzik az, hogy “mindenkivel együttműködünk, aki maga is hajlandó együttműködni”. Egyrészt úgy lehet magyarra fordítani, hogy csak a kollaboránsoknak vagyunk hajlandóak segíteni. Másrészt túlságosan emlékeztet az olyanokra, mint “Nem vagyok én egy zsarnok, amíg megcsinálják, amit mondok.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már az egy ferde gondolat, hogy az önkormányzatoknak kell együttműködni a kormánnyal. Pedig a kormánynak kellene együttműködni az önkormányzatokkal. Hiszen azok vannak közvetlen kapcsolatban az emberekkel, ők ismerik a helyi problémákat...
Ez olyan diktátum féle.
tudode
Akiknek még büntetőjogilag is szégyellnivalójuk van az elfuserált 30 évért azok, akik minden voltak a HATALOM ÉS A KÖZLÓVÉBAN VALÓ TÚRKÁLÁS miatt, azok a volt fiatal demokraták selejtjei:
.
------ Beleszédültünk, amikor végignéztük, hányszor váltott irányt Orbán
.
www.youtube.com/watch?v=RVOvGyGYc-Y&t=34s
.
Összességében:
.
Oltári módon ráfizet(ett) az ország arra, hogy nem fogadta el a válságkezelő miniszterelnök ((((a szó legszorosabb értelmében)))) SZOLGÁLATÁT A DUMA FRANCIK HELYETT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.