Bayer óriási sóhajtozások közepette tette fel a mindannyiunkat feszítő kérdéseket. Súlyos mondatok következnek! A Bayer Zsolt vezette Sajtóklub hétfői adásában Bayer, Bencsik András, Huth Gergely és Szentesi Zöld László elemezte többek között a parlamenti nyitónap eseményeit.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szánalmas szarbrigád. Igazi gyáva, gyűlöletkeltő, buta, műveletlen, szaremberek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
na ez az elmebetg is hozza a formáját!!! =))
Jozefina
Az utolsó sóhajaira inkább lennék kíváncsi!!??
Béla333
Én már egy-két éve javasoltam, hogy egy következő békamenetnél ugyanarra az útvonalra, csak ellenkező irányba meg kell hirdetni egy másik menetet. Ha nekik ez kell...
nevemnick
,"Most tényleg azt akarják kiprovokálni, hogy vigyük ki újra ugyanazt a tömeget, és majd megpróbálják azt a tömeget inzultálni? - folytatja Bayer."

Redves Zsótika! Ti már kivittétek a ,,tömeget" 2006-ban az utcára a ,,szeretet" nevében,(a többi birkamenet csak utózönge volt, pláne a brüsszeli) és ti inzultáltátok Budapest lakosságát, és nem mellesleg az országét is. Ahhoz nem kell vér, hogy ti eltűnjetek a forgószínpadról, mert ha így folytatjátok hamarosan saját magatokat fogjátok vérbe fojtani. Oszt mehettek a türkök nagy hordájához, a kipcsakokhoz, üzbégekhez, pirézekhez vagy ahova akartok... ha befogadnak benneteket, mert amúgy ott a helyetek.
Béla333
Bayer be van tojva egy békamenetes és ezeket gyűlölő csapat összecsapásától, hátha kap egy-két taslit ott az első sorban!
Beszari!
Fantomasz
Ugyan már kis buta zsótika ,csúnyán buktátok a fővárost meg még egy csomó nagyvárost és már azonnal
vérfolyást és lángokat vizionálsz az utcákon ? :-((((((( Buktátok és ez még csak a kezdet volt . Az emberek elkezdtek átlátni az álságos politikán amit műveltek lassan 10 éve . Békemenet ? Borkai mellett ? Vagy tán miért vonultok ?
Aki Én
Szánalmas szarbrigád. Igazi gyáva, gyűlöletkeltő, buta, műveletlen, szaremberek.
SystemError
Ne izgulj Bayer, mint már kiderült Hont András kapcsán, csak herélt hangú szalonnáci. Tudjuk, hogy nem a te véred folyna az ellenzékkel sem, de ha a hazát kéne védeni, akkor is valami lyukból ugatnál beszari csicska!

Addig nyomjad a szart, amíg haveri alapon nyomhatod, után mész te is a történelem könyvek szégyenfalára, ahogy náci főnököd, aki csak seggnyalóival meri kinyilatkoztatni a véleményét, de ne izgulj amíg téged kúrnak a sitten, ő szopni fog a másik cellában.
fahrenheit451
Chilében sem nőnek a cseresznyefák az égig.
Nessy
Bayer elvtárs! Nem emlékszik véletlenűl, 2006-ban mely párt tagjai tartottak a Kossuth téren kempingező híveiknek naponta igehirdetést? Nem emlékszik ki volt a "kordonbontó"! Kinek a hívei csinálták a fesztivált október 23.-án, miközben a lánglelkű szónokuk pánikszerűen eltünt a szónoklata végén? Kik is gyújtogattak a Tv székház előtt, és csépelték szerencsétlen kis rendőröket? Ja, úgy közben gyüjtöttek némi szuvenírt is a tv-ből! Tudja, maguk, akik ott menetelnek a békemenetük első soraiban, a Kádár rendszernek is a hívei és nyertesei voltak! Úgy, hogy nem igazán hitelesek! Arról nem is beszélve, hogy amit egyik másik ( hogy szokták maguk mondani "bukott") polgármester csinál, az iratok eltüntetésével, a hivatal átadásával, az minden csak nem kulturált és tisztességes! Mint ahogy természetes lesz, hogy minden értelmes dologra nemet fognak mondani, még ha a választóiknak ártanak is vele!
Úgy, hogy ne tessék sóhajtozni, vérfürdőt vizionálni!
Bár vandalizmusra, balhéra akad maguknál elég jelentkező!
Nyírfa
Áhítják nagyon ezt a vérfolyást, ez a tegnapi parlamenti reakcióból is kiderült, ahogy rávetették magukat Hadházy Ákosra.
Érdemes visszanézni, Orbán hogy int a szemével, engedélyt adva: jöhettek.
Megy a magyar virtuskodás, civilizálatlan , Európába nem való emberek hepciáskodnak, már csak a kard hiányzik a kezükből és a ló a fenekük alól, no meg, hogy életüket és vérüket ajánlják, nem, nem Teréziának, hanem Orbán Viktornak, aki azt kegyesen el is fogadná.
Félelmetes ez az őrültek háza itt, ebben a feudális , urizáló, elmaradott kis Magyarországon.
fahrenheit451
www.youtube.com/watch?v=LvdLovAaYzM&list=RDeu2iv-vMKT8&index=17

Szegény házmester, ahogy felkészül, a feljelentéshez, mert a feljelentéshez fel kell készülni.
megfürdik, megborotválkozik, felöltözik vasalt ruhába, és elindul feljelenteni a másikat, mert éppen sérelmez valamit.

Just do it
fahrenheit451
Várjál, meg lesz a nick neve... de igazából leszarom.
mirabilis?
marabilis?

szerintem meglesz neked.
SystemError
A retkes kurva anyádat Bayer, a kiskutyádat ma nagyon megrakják a sitten a nőverése miatt a sitten az biztos!
simmering73
@durbincs: Elölről vártak és hátulról jöttél ki, szarcsimbók? A ketyósok már csak ilyenek. Ánuszbébik.
tudode
Egy csepp véráldozatot nem érdemel az a galeri, amely kinyírta a III. Magyar Köztársaságot,
.
Magyar KÖZTÁRSASÁG
Élt:
1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
Közeleg az idő, amikor a dicsoségeseknek fek kekk venni a nyúlcsukát
.
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
.
Az idő azt bizonyított, hogy idővel FUTNI KŐ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.