Összesen 4350 milliárd forint összértékű fejlesztésekről van szó.

Korrekt együttműködésre törekszünk Budapest új vezetőivel, ugyanakkor a kormány azt kéri, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyenként döntsön a már érvényben levő megállapodásban szereplő beruházásokról – mondta az M1-en a kormányszóvivő kedd este.

Hollik István felidézte:

összesen 4350 milliárd forint összértékű fejlesztésekről van szó, ugyanakkor a kormány semmit nem akar ráerőltetni a budapestiekre, amit az általuk megválasztott városvezetők nem szeretnének.

Arra a kérdésre, hogy ez eredményezhet-e félbemaradt betonmonstrumokat például a Városligetnél, a kormányszóvivő azt mondta: ez a budapesti vezetőség felelőssége, a Fővárosi Közgyűlésnek kell döntenie róla. Megjegyezte: hosszú a fejlesztések listája a metrófelújítástól, az atlétikai centrumon át a multifunkcionális csarnok beruházásáig a kézilabda Európa-bajnokságra.

Hollik szerint a főváros felelőssége, ha félkész betonmonstrumok maradnak a Városligetnél

Hollik István szerint ha Budapest nemet mond például az atlétikai centrum megépítésére, akkor a rendezés jogát vissza kell adni, mivel azt a főváros nyerte el. A kézilabda Európa-bajnokság esetében Magyarország közösen pályázott Szlovákiával, ha erre sem tart igényt a főváros, akkor van lehetőség más helyszínt keresni.

Cikk- és címlapkép:  MTI/Soós Lajos

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Figyelj, s*gglik! A kutya se kérte, hogy azokat a betonmonstrumokat odacsesszétek a Ligetbe. A fákat, amiket kigyilkkoltatok már nem lehet megmenteni legfeljebb pótolni, de a betonszörnyeket el lehet tüntetni. A félbehagyásban egyébként is nagy a Fityesz, lásd négyes metró, nemzeti mélygarázs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Addig meg kell vonni a Fidesz pártpénzeit, am8g az általuk is betonszörnynek tartott izék eltakarítási költsége össze nem jön.
És ezt, a tiltakozás elhallgattatása céljából, minden hazai és nemzetközi fórumon hangosan és állandóan mondani kell. Hadd tudjin róla a vilád.
evacica
Tudom, hogy fáj a választás eredménye, repednek a falak!Hollik párttárs nem kell a Budapestieket zsarolni, majd mi eldöntjük, hogy mi jó nekünk és azt hogyan valósítjuk meg! Legyen már vége Orbán ész nélküli fővárost tönkretételére irányuló elképzeléseinek! Az ország és a főváros nem az ő tulajdona, jó lenne, ha ezt tudomásul vennék!!!
csetere
@Klubtag: Társadalmi munkában segítek a felesleges létesítményeket lebontani.
fahrenheit451
Ezt (is) buktad, te nyomorult!
Karácsony még el sem kezdett igazán dolgozni, és már többet ért el, mint Tarlós évek alatt - vágod ezt, te kis nyikhaj?

merce.hu/2019/10/24/allamtitkar-leallithatja-a-fovaros-a-liget-projektet/

Most képzeld el, hogy akkor mi lesz, ha Karácsony ténylegesen elkezd dolgozni...
SystemError
Vegyél vissza az álkeresztény, tolvaj pofádból holló, mert eleve senki nem kérte ezeket a szarokat. Azért vannak, hogy tudjatok lopni, kurvázni, drogozni. A patkány fenyegetőzéseket ott csináld, ahol nemsokára a nyalatokra mennek a kiskirályaitok. Na majd neki ugassál kis buzi, amikor a kopasz közli, hogy borit mindent, ha nem fizetsz
simmering73
@durbincs: Azt a termékeny kurvaanyádat, te sosem eszel, sosem dolgozol, sosem alszol, hogy állandóan itt vered a faszod a gép előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.