Összesen 4350 milliárd forint összértékű fejlesztésekről van szó.

Korrekt együttműködésre törekszünk Budapest új vezetőivel, ugyanakkor a kormány azt kéri, hogy a Fővárosi Közgyűlés egyenként döntsön a már érvényben levő megállapodásban szereplő beruházásokról – mondta az M1-en a kormányszóvivő kedd este.

Hollik István felidézte:

összesen 4350 milliárd forint összértékű fejlesztésekről van szó, ugyanakkor a kormány semmit nem akar ráerőltetni a budapestiekre, amit az általuk megválasztott városvezetők nem szeretnének.

Arra a kérdésre, hogy ez eredményezhet-e félbemaradt betonmonstrumokat például a Városligetnél, a kormányszóvivő azt mondta: ez a budapesti vezetőség felelőssége, a Fővárosi Közgyűlésnek kell döntenie róla. Megjegyezte: hosszú a fejlesztések listája a metrófelújítástól, az atlétikai centrumon át a multifunkcionális csarnok beruházásáig a kézilabda Európa-bajnokságra.

Hollik szerint a főváros felelőssége, ha félkész betonmonstrumok maradnak a Városligetnél

Hollik István szerint ha Budapest nemet mond például az atlétikai centrum megépítésére, akkor a rendezés jogát vissza kell adni, mivel azt a főváros nyerte el. A kézilabda Európa-bajnokság esetében Magyarország közösen pályázott Szlovákiával, ha erre sem tart igényt a főváros, akkor van lehetőség más helyszínt keresni.

Cikk- és címlapkép:  MTI/Soós Lajos

(MTI)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Figyelj, s*gglik! A kutya se kérte, hogy azokat a betonmonstrumokat odacsesszétek a Ligetbe. A fákat, amiket kigyilkkoltatok már nem lehet megmenteni legfeljebb pótolni, de a betonszörnyeket el lehet tüntetni. A félbehagyásban egyébként is nagy a Fityesz, lásd négyes metró, nemzeti mélygarázs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Ezt (is) buktad, te nyomorult!
Karácsony még el sem kezdett igazán dolgozni, és már többet ért el, mint Tarlós évek alatt - vágod ezt, te kis nyikhaj?

https://merce.hu/2019/10/24/allamtitkar-leall...

Most képzeld el, hogy akkor mi lesz, ha Karácsony ténylegesen elkezd dolgozni...
SystemError
Vegyél vissza az álkeresztény, tolvaj pofádból holló, mert eleve senki nem kérte ezeket a szarokat. Azért vannak, hogy tudjatok lopni, kurvázni, drogozni. A patkány fenyegetőzéseket ott csináld, ahol nemsokára a nyalatokra mennek a kiskirályaitok. Na majd neki ugassál kis buzi, amikor a kopasz közli, hogy borit mindent, ha nem fizetsz
durbincs
@simmering73: maga Pedofil buzi -játszoterek réme -a sitten a kigyúrt kopaszoknak CSAK : Csudafurulya ? +@vacsi: ?
durbincs
@fahrenheit451: hát a maga értelmi képességei is igencsak az elején vannak ? mint bányás kisbuzi ?
simmering73
@durbincs: Azt a termékeny kurvaanyádat, te sosem eszel, sosem dolgozol, sosem alszol, hogy állandóan itt vered a faszod a gép előtt?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofil ki a sitten csak Csudafurulya néven szalad ? maga ide buzizik ? kabátját tárongatva ?+ +maga @dr. prédikátor: ki vérfertöző ,és döngeti az unokatesóit ?+eza @simmering73: a Bezzeg -Tahó, a silányra szült ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok