A szuverenitás elleni összeesküvés zajlik a világban, az okostelefon egy tömegpusztító fegyver, a politika lezüllesztése 99%-ban nem a Fidesz felelőssége, a kurdokat ugyan sajnáljuk, de az erkölcsöt felülírja az érdek, Hadházy pedig úgy viselkedik, mint egy retardált kisgyerek. Kövér László előadásán jártunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kövér arra panaszkodik hogy a Facebookon nem hirdethették magukat. Ha megnyitottam a rásonysápberencsi temető nyitvatartási rendjét akkor is egy fideszes fej ijesztgetett a lapon. Eddig nem gondoltam hogy emberből ennyi marhaság dőlhet, de Kövér erre rácáfolt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha jól értem Kövért, esetenként az erkölcsöt felülírja az érdek!
Hát drága házmester elvtárs, maguknál nem esetenként, állandóan. Bár ha valahol nem ismerik az erkölcsöt, csak verbálisan, ott nincs mit felülírni! Marad a nyers érdek érvényesítés, bármi áron.
SystemError
Ostoba, buta emberek nem értik ezt csak meg, ha másért, hogy fordítva az ő érdekeit is védje. Vagy az nem aki bűnözni akar felelősség nélkül. Nem tudom melyik jobb...
Sámannus
Laca a te szuverenitásodat szarja le mindenki, mert te egy komcsi ruszki seggnyaló vagy azé..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.