Kovács közölte: a lehetséges Európai Tanács-ülés miatt nem szerveztek szabadtéri miniszterelnöki rendezvényt.

Azért nem szerveztek a kormányfő jelenlétével szabadtéri rendezvényt október 23-ára, mert az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy szükség lesz-e rendkívüli Európai Tanács-ülésre a Brexit miatt

- közölte az MTI megkeresésére Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hozzátéve: ilyen helyzetre az elmúlt években volt már példa.

Az államtitkár – aki az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője – kiemelte: nagy érdeklődés mellett zajlanak a családi programok az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján.

Megszólalt Kovács Zoltán arról, miért nem áll ma Orbán Viktor az utca nyilvánossága elé

1956-os felirat az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján a Parlament előtti Kossuth Lajos téren, ahol egész nap családi programok várják az ünneplőket 2019. október 23-án. MTI/Mónus Márton

Az Országházat 15 óráig csaknem háromezer ember látogatta meg. A Terror Háza Múzeumot – amelynek az 1956-os forradalom legfontosabb budapesti helyszíneit és eseményeit interaktívan bemutató mobilalkalmazása szerdától elérhető – 15 óráig szintén csaknem háromezer ember kereste fel – közölte Kovács Zoltán.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nem a brexit az oka te idióta fax, hanem, b(r)exart, mert 13-án szembesült a valósággal, h megfogyatkozott a hülyíthetők tábora.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Nem a brexit az oka te idióta fax, hanem, b(r)exart, mert 13-án szembesült a valósággal, h megfogyatkozott a hülyíthetők tábora.
Peller Anikó
Ma? Miért mikor állt oda? Nem mer a nép elé állni a lopós hazudós geci, mert fél a gepárdoktól.
Borsodi
Ha Szíjjártónak 50 testőr kell igaz már lassan minden fideszesnek kell,akkor Orbánnak ha nincs elkerítve mennyi kéne?
Mitől kitől félnek ha a nép érdekeit képviselik,és becsületesek nem lopnak?
tudode
Kiegésitésre szorúl:
.
"""nagy érdeklődés mellett zajlanak a családi programok az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján"".és a III. Köztársaság kikiáltásának 30. évfordulóján, amely
.
Élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
!!!
cikicakk55
Szerintetek ki hisz még ennek a patkánynak? Azért nem volt ott a csuti,mert annyira megviselte azt a csöppnyi agyat ami még van a fejében a 13.-i vereség,hogy kénytelenek voltak Grazba vinni egy kis feltöltésre. Már pedig jobban teszi ha hozzá szokik a vereséghez,mert lesz ez még neki rosszabb is. Hiába ontják magukból a hazug propagandát,a szárnyaló gazdaságról,a gyorsan növekvő bérekről,hogy mennyivel több az orvos mint 10 éve stb. Mi akik az országban élünk és nem tartozunk ahhoz a pár ezer elithez akik kifejezetten jól élnek és milliárdosak lettek mi bizony látjuk mennyire rohad az a narancs kívül és belül is.menekülnek is a patkányok a süllyedő hajóról. Október 13 óta eltűnt Lázár is (szerencsére) Addig épp eleget villogott. remélem a csutit már nem lehet az agyhalálból vissza hozni többé. Fej nélkül meg szarban lesztek Kovács! Eddig is azért tartottátok csak életben,hogy ne benneteket b...n az ország és Ejrópa.
namihami
Mert hülyén nézne ki a zemberek (már aki még határonbelüli és nem szégyell egy Orbán -beszéden megjelenni) előtt végigfosott lábszárral.
Már a választás befosatta és ez most is folyik, ha nem zártkörben, kizárólag az imádói elé kellene kiállnia.
Jozefina
Csak azért, mert nem mer a magyar emberek szemébe nézni!!!
evacica
Nagy szívességet tett evvel a budapesti embereknek és az országnak is! Tisztább volt a levegő és nem kerül annyiba mint mikor buszoztatták az embereket az Orbáni cirkuszra!
Lepényleső
Talán nem megszólalnia,hanem válaszolnia kellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.