Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta kiemelt figyelem övezi a budapesti kiemelt kormányzati beruházások jövőjét. Most ez ügyben jelent meg érdekes kormányhatározat kedden. "Magyarország miniszterelnöke és Budapest Főváros főpolgármestere között 2018. november 17. napján aláírt megállapodás végrehajtásáról" címmel jelent meg kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tovább durvított fenyegetés

bár – ahogy szokták – most is letagadják, de egyértelmű fenyegetést fogalmaztak meg a kampányban a fővárossal – s nem csak a fővárossal – szemben, arra az esetre, ami részben bekövetkezett

Nos az eredmény ismeretében már nagyon más húrokat pengetett – tényleg tegnap a Zeneakadémián, hogy muzsikált? – Őfenesége, bár az is igaz, hogy derék alvezírei visszacsempészték az előző vezér-motívum témáját is!
Nos ehhez jön a hír, hogy: „Magyarország miniszterelnöke és Budapest Főváros főpolgármestere között 2018. november 17. napján aláírt megállapodás végrehajtásáról" címmel jelent meg kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben.””
Ami magában sem túl barátságos, de az igazi – még az előzőnél is durvább – fenyegetés a közlemény azon gondolata, hogy: „A kormány …felhívja …. az illetékes miniszterek figyelmét, hogy a fővárosi közgyűlés egyértelmű döntéséig "a beruházások tekintetében a jó gazda gondosságával járjanak el".”! =))
Nos aki ösmeri Őfenesége elképzelését – számos példát adott rá – „a jó gazda gondossága” értelmezésétől, annak nem kétséges, hogy mire számíthat az új főpolgi! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.