Kórházba vonul a napokban Tibi bácsi.

Szerintem 72 évesen már igenis figyelni kell az embernek magára, szükség van az orvosi kontrollra. Még akkor is, ha kórházban feküdni sosem jó, főleg esténként, mert akkor nagyon magányos az ember. Ráadásul már az ápolónők is egyre korosabbak, nemcsak én

– mondta az egykori televíziós a Blikknek. Egy korábbi lábsérülése miatt ugyanis egyre kevesebbet mozog, fel is szedett pár felesleges kilót.

Azt biztos mondják majd az orvosok, hogy többet kellene mozognom, de sajnos a lábam miatt ez nem megy olyan könnyen

– mondta Tibi bácsi. Párja, Bea nem engedi, hogy Tibi bácsi otthon lustálkodjon

Bevallom, nagyon szeretek itthon lenni és lustálkodni, amikor csak lehet, de a párom, Bea nem hagyja. Ez az egyetlen dolog, ami miatt pöröl velem, hogy mozogjak többet. Ebben igaza van – vallotta be a Retro Rádió műsorvezetője.

Sokig szeretne még élni és szórakoztatni Dévényi Tibor, de a lemezlovas gondolt arra az időre is, amikor már nem lesz. Éppen ezért Tibi bácsi megírta a végrendeletét, amelyben mindent a szeretteire, a gyermekeire, Mátéra és Danira, valamint a szerelmére, Beára hagy, akivel több mint tíz éve boldog a lemezlovas.

Címlapkép: Instagram/hotmagazin

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény Tibi bácsi, igyekezzen meggyógyulni, nehogy a Tibi Atya üljön a helyére a pártrádióban. Lehet, hogy a hallgatók észre sem vennék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.