A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Ezeken az útszakaszokon számíthat jelentősebb torlódásra

Az M3-as autópályán, a főváros felé Bag térségében a 38-as km-nél baleset történt. A Sávlezárás megszűnt, de a torlódás még jelentős. Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé Győr térségében a 111-es km-nél, két személyautó karambolozott, elfoglalva ezzel mindkét forgalmi sávot. Csak a leálló sávon lehet közlekedni.

Az M6-os autópályán, Pécs felé a 25-ös km-nél – Százhalombatta térségében – védőkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A külső sávot lezárták.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 10-es km-nél egy kis tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze, a középső sávot lezárták, 2-3 km-es a torlódás, 10-15 perccel megnőtt a menetidő.

Félpályás korlátozásra készüljenek, a 117-es főúton Dorognál a 1-es km-nél, ahol a 117-es főúti csomópontban egy személygépkocsi és egy kamion futott egymásnak,

valamint az 51-es főúton Dunavarsány belterületén a 26-oskm-nél két gépkocsi balesete miatt. A 830-as főúton, Veszprém elkerülő szakaszán a 2-es km-nél egy Volán busz és egy személyautó ütközött össze.

Az M43-as autópályán, a határátkelőnél Románia irányába a kamiontorlódás mértéke meghaladt a 5 km-t a leállósávon.

Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába az M0-s autóúti csomóponttól befelé telítettek a sávok. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól a városközpont irányába, a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán is erős a járműforgalom, az M5-ös felé Nagytéténynél tapasztalható lassulás, míg az ellenkező M1-es felé vezető oldalon Dunaharaszti térségében kell lassulásra készülni.

Az északi szektorban, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon a Megyeri hídon az erős forgalom miatt alakult ki 1-2 km-es torlódás.

A Dunántúl északi és déli területein, valamint a Duna-Tisza közén sokfelé ködfoltokra vagy párásságra lehet számítani.

(utinform)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.