Visszahívta a Magyar Olimpiai Bizottságból Borkai Zsolt volt MOB-elnököt a Magyar Torna Szövetség – tudta meg az Index.

Borkai Zsoltot kirúgták a Magyar Olimpiai Bizottságból

A horvátországi jachtos szexbotrányáról elhíresült győri polgármester 2010. november és 2017. május másodika között töltötte be a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztját, ezzel párhuzamosan volt Győr polgármestere is.

2017. május másodikán alulmaradt az elnökségért folytatott szavazáson, és Kulcsár Krisztián lett a szervezet vezetője. Borkai MOB-tagságát megtartotta, a Magyar Torna Szövetség delegálta oda. Ezt vonták most meg tőle.

A Borkai botrány másik érintette Rákosfalvy Zoltán a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagja. A MÚSZ elnöksége már a múlt héten tárgyalt volna róla, de az ügyvéd arra nem ment el.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
A Polgármesteri széket kéne már kihúzni a segge alól. Elhiszem,hogy jó sportoló volt.Akkor meg is érdemelte az elismerést,amiből azóta jól meg is tollasodott.Most azonban olyan derült ki róla,ami egy hétköznapi embernél nem számít bűnnek,de egy Polgármesternél akinek példát kéne mutatnia a városnak,bizony nagy bűn.Arról nem is beszélve,hogy a fizetéséből ezt az orgiát(gondolom nem ez volt az első és az utolsó) valószínű a város pénzéből fizette.
Málna
Előbb vagy utóbb mindent el fog veszíteni Borkai. Vajon megérte?
Aki Én
@cikicakk55: ,,ami egy hétköznapi embernél nem számít bűnnek"
Már bocsi, de a közpénz milliárdok lenyúlása egy hétköznapi embernél is súlyos bűn lenne.
Gondolom a közpénzből fizetett kurvázásra gondoltál, de ne hagyjuk elterelni a figyelmünket a lényegről. Az pedig a súlyos korrupció, ami évtizedes börtön jogállamokban.
mackoka46
Ez borzasztó ! Most az összes fekete bárány ügyét vele akarják elvitetni.
Az olimpiai aranyért megdolgozott. A politikai bűnökben pedig csak társtettes, a valódi felelősök pedig erkölcsről meg kereszténységről, betegességről beszélnek.
Eriksson
@mackoka46: Fején találtad a szöget!!!
tudode
Tartom, hogy Borkai csak egy pici sneci azokhoz a cápákhoz képest, akik MINDENT VISZNEK, de ezzel sem elégszenek meg, a vlrrel áztatott alapjogokat is bedobták a kukájukba!
.
Borkai nem csak a korrupció oltárán élősködött, dicsőséget is hozott a hazájának, csak ROSSZ TÁRSASÁGBA KEVEREDETT, mint hozzá hasonlóan többen is, de sorra kerülhetnek!!!
Eladott Ország
@mackoka46: ma, 13:38; Az olimpiai járadék visszavonható. A 35. életévük betöltését követő hónaptól életük végéig jogosultak az olimpiai járadékra, nos ezt veszik el, értelemszerűen az éremért járó jutalom marad.
szegfue
Elgondolkodtató... az egyetlen dolog, amiért igazán megdolgozott, hiszen 15 évi sportolt, mikor olimpiai bajnok lett és most "visszahivták" tisztségéből. Majdnem u.ennyi ideig volt polgármester + ujabb 5 évre... és ha tényleg visszaélt a poziciójával -- elég sok dolog szól ellene -- akkor hol van Polt, akinek "hivatali" kötelessége lenne eljárást inditani?! Szóval, amiért igazán büntetni kellene, annak se hire, se hamva...
Yoda69
Nem mintha sokat szamitana neki anyagilag, de a havi 270 ezres olimpia jarulekat is el kellene venni. Erdemtelenne valt ra.
Jozefina
Megérdemli a sorsát. Bízom benne, hogy a polrámesterség elvesztéséhez sem kell sok idő!!!
Gauntlet
Pedig ő csak azt csinálta mait a nagyfőnök! A közpénz és a jacht is stimmelt !
volvós
A fogait kellett volna kirúgni...a k.cs.gnek !!!
Béla333
Majd valahogy vígasztalódik abból az ellopott 6-7 milliárdból, amit az Audi földügyekből kaszált...
Borsodi
Szóval aki lop csal hazudik, károsítja az országot éveken keresztül,az ennyivel megússza ez igen ez büntetés.Szerintem ha lemond adjon neki Orbán vagy négy milliót kárpótlásul.
SystemError
A Habony művekben még nem jöttek rá, hogy nem működik, hogy nyomozni kéne és nem kizárni sport témában, ami azért duplán öngól, mert ami eddig tényszerűen kiderült az tényleg magánügy ebből a szempontból. Miért ne kurhatna hajón több nővel egy volt sportoló... Szóval a MOB sem kézivezérlés, áá...:)))

Szóval Habony a szar tereléseidet már nem eszi a nép...:) Nyomozni és felelősségre vonni, ezt várják az emberek..:)
Eladott Ország
@szegfue: tegnap, 14:43; Hogy Borkai és társai milliárdokat loptak, ezidáig még senkit nem zavart!
cikicakk55
@Aki Én: október 24 12:55

Az a helyzet,hogy hétköznapi ember nem nagyon fér hozzá a közpénzhez.A kis vállalkozások számlával tudnak esetleg csalni,de hidd el nem pártolom a bűnt,ám valahol meg is értem őket. Olyan töméntelen adót kell fizetnie egy vállalkozónak,főleg ha még emberei is vannak,hogy ember legyen a talpán aki a saját vállalkozásából becsületesen és jómódban meg tud élni. Az biztos,hogy ilyen kiadásokra egyetlen egy becsületes vállalkozónak sem lenne pénze( remélem gusztusa sem) Akik hozzá férnek a közpénzhez,azok viszont mindegyik sáros valamiben.Nem feltétlen a szexre gondolok,bár ha annyi 20.000 ft -om lenne,ahány politikus kurvázik a fejem sem fájnak. A narkót sem Ő használja egyedül a kompániából.
cikicakk55
@szegfue: október 24 14:43

Tegnap a férjem nézett valamit az ATV-n és épp Polt beszélt.Megtorpantam és azt hallottam,hogy a rendőrség nyomozást folytat Borkai ügyében csalás,sikkasztás,korrupciós ügyek,drogfogyasztás,prostitúció támogatása és tudat módosító szerek használata miatt. Nos ez Ő elmondta én meg felröhögtem,hogy ameddig a Fidesz marad a kormányon,addig a rendőrség csak nyomozgat.Eredmény csak akkor várható,ha dől a Fidesz,vagy ha veszélyben érzik magukat és beáldozzák majd Borkait. Én abban bízom,hogy ennek az " Ördög ügyvédjének" vannak még ilyen videói és nem csak Borkairól,hanem feljebbről is. Azon sem csodálkoznék,ha Simicska dolgozna a háttérben,hisz Amerikából már megteheti. Ő rengeteget tud és gondolom rengeteg dokumentuma is van róla.Időben kimentett Ő mindent. Drukkolok ennek a blog tulajdonosnak,hogy pakolja csak ki a cuccot az asztalra.
cikicakk55
@Gauntlet: október 24 16:34
Egész biztos vagyok benne,hogy Orbán is csinálná,ha tudná.Szerintem az a rengeteg gyógyszer már totál impotenssé tette évek óta. Azért is van akkora szája,mert ha jól megfigyeltétek,főleg a szex videókat emelte ki mint bűnt.A kábítószert,a jchtot,és azt,hogy arra miből tellett nem emlegette. Azt sem,hogy egy Keresztény Politikusnak,akire egy egész város vezetését bízták,narkózik,kurvázik és úgy jár be dolgozni,hogy a vére teli van tudatmódosítóval? Erről nem beszél a csuti,csak a beteg dolog,hogy a saját szex élményeit videóra veszi.
cikicakk55
@Borsodi: október 24 18:32

Hidd el fog is kárpótlást kapni és jóval többet mint pár millió.Rengeteget tudhat Borkai,mert azon a szex orgián nem Ő volt az egyetlen magyar Politikus. Ezt maga a blog írója is közölte. Remélem szépen lassan leadogatja minden disznóságát a Fidesznek.Mikor már túl sok Fideszes lesz érintett,na akkor lesznek bajba,mert annyi embert nem rúghatnak ki,hisz azzal megindul a dominó effektus.
szegfue
@cikicakk55: 10:54 Gondolod, hogy Simicska Amerikából törődik már azzal, hogy M.o-n mi történik?! Hááááát, nem is tudom mit gondoljak...
Borsodi
@szegfue: Ha volna esze bosszút állna,elvégre már biztonságba van.
szegfue
@Borsodi: Ugy elsőre én is erre gondoltam! De, aztán mégiscsak arra a következtetésre jutottam: Simicska "meguszta" -- már, ha itthon kiboritotta volna a bilit -- volt/van pénze, hogy Amerikába az egész családdal kiköltözött -- ha igaz --, akkor miért költene arra pénzt, hogy bármit is tegyen? Elmult... neki csak egy "emlék"... most gondtalanul élhet tovább és nagy ivben tojik az egykori "szövetségesére"... szerintem a haragja és igy a "bosszuja" is kellőképpen csitult. Persze könnyen lehet, hogy nincs igazam...
kereső
@szegfue: Simicska itthon van, kecskefarmot igazgat. És elvan.
szegfue
@kereső: Akkor Te többet tudsz! Én addig jutottam, hogy mindenét eladta és Amerikába készül... na jó ez 1 évvel ezelőtt volt.
cikicakk55
@szegfue: tegnap 18:07

Én csak azért gondoltam Simicskára,mert csak nagyon bennfentes tud egy ilyen helyzetben videót készíteni. Simicskát meg rendesen kicsinálta Orbán,így neki lehetséges,hogy az a tüske amit kapott a Fidesztől a mai napig szúrja az egóját. Nem tudom persze biztosan,de bár ki is csinálta,jól tette,hogy megjelentette a videót és remélem lesz folytatása is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.