Büntetőfeljelentést tesz a Demokratikus Koalíció (DK), amiért megtámadták szerdán a párt óbudai önkormányzati képviselőjét – közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján a DK szóvivője.

28 éves nőt ütött meg a Vadhajtások provokátora, a DK feljelentést tesz

Barkóczi Balázs azt mondta: orvosi látlelet bizonyítja, hogy Bede Zsolt mellkasi zúzódásokat okozott a Demokratikus Koalíció egyik önkormányzati képviselőjének, Domokos Ágnesnek. Az orvosi látlelet is bemutatta, amelyen az áll:

"mellkas zúzódása, testi erővel elkövetett testi sértés".

A DK a Zeneakadémia elé hirdetett flashmobot arra az időpontra, amikor az épületben Orbán Viktor miniszterelnök tartotta meg október 23-ai beszédét. Barkóczi Balázs azt mondta,

"szintet lépett a fideszes provokáció", amikor Bede Zsolt, a Vadhajtások nevű blog "főszerkesztő-provokátora" kitépte Domokos Ágnes kezéből a táblát és megütötte őt.

Az ellenzéki politikust mentő vitte kórházba, a sokkon túlmenően mellkasi fájdalmakkal.

Barkóczi Balázs a "Fidesz házi provokátorának" nevezte Bede Zsoltot. Felháborító és megdöbbentő, hogy

a blogger emberileg annyira silány volt, hogy megütött egy 28 éves, törékeny nőt, aki senkinek sem ártott, csak egy táblát tartott a kezében

- mondta, hozzátéve: pártja úgy tekinti, hogy amikor egy képviselőjüket megütik, akkor ezt az összes DK-sal tették.

Nincs olyan európai ország, ahol egy ilyen erőszakos, politikai alapú támadás után az elkövetőt ne bilincsbe vinnék el – értékelt a szóvivő, aki szégyennek nevezte, hogy ez most nem történt meg. Ez egy gusztustalan, gyáva és hitvány cselekedet volt, amit a lehető leghatározottabban el kell ítélnie nem csak az igazságszolgáltatásnak, de a társadalomnak is, és nem csak az ellenzéknek, hanem a jobboldalnak is – fogalmazott.

A Mérce videóján látható Bede keménykedése:

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
É itt nőnek össze a Bede-félék a Kövér-félékkel. Az egyik az agyatlan nyers erőt, a másik az erőtlen agyatlanságot képviseli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
É itt nőnek össze a Bede-félék a Kövér-félékkel. Az egyik az agyatlan nyers erőt, a másik az erőtlen agyatlanságot képviseli.
reagens
www.vadhajtasok.hu/2019/10/24/nyilatkozat/

Bede nem ütötte meg. Ez megint a libsi színjáték és hazudozás folytatása!
Maxipocak
Nem hiszem el, hogy Pesten egy ember sincs aki "h" magasságból "F" erővel bofánbaszná ezt a szarházi trógert...
Fantomasz
Tobacco Bede ! Amit láthattunk az bőven kimeríti a Garázdaság és a Testi Sértés fogalmát a BTK-ban . Ime a törvény :
A Büntető Törvénykönyvben (Btk.) a testi sértés bűncselekményét az élet, a testi épség és az egészség elleni
Testi Sértés : bűncselekmények fejezetében, kiemelt fontosságára és gyakori előfordulására tekintettel tekintettel helyezte el a jogalkotó. A Btk. szövege szerint aki más testi épségét, egészségét sérti, az testi sértést követ el – amennyiben az okozott sérülés vagy betegség nyolc napon belül gyógyul, úgy könnyű testi sértésről (2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő az elkövető), ha pedig nyolc napon túl gyógyul, úgy súlyos testi sértésről (3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett) van szó.
Garázdaság :
A Büntető Törvénykönyv 339.§ szerint az felel garázdaságért, aki kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít. Fontos elem, hogy ez másokban megbotránkozást, vagy riadalmat keltsen. Ekkor még csak vétségként jelenik meg a cselekmény. Ám ezt sem szabad könnyelműen kezelni, hiszen két év szabadságvesztés lehet belőle. A törvény felsorol olyan tényezőket, amik a büntetést növelhetik. Ha valaki ezt a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást

csoportosan,
a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
fegyveresen,
felfegyverkezve vagy
nyilvános rendezvényen követi el, már három év börtönre is ítélhető.
reagens
@Fantomasz: Álmodozzál csak! Ott a videó, amin látszik, hogy a papírtranszparenst kitépte a luvnya kezéből. Nem ütött meg senkit. Dicséretes az önuralma, én tuti egy sallert lecsavartam volna adott helyzetben.
Bede úriember volt és viszont váddal megszopatja ezeket! :-)))))))))))
Hajrá nemzeti oldal! Szopassátok a libsiket! :-)
Fantomasz
@reagens: Ha érvényes látlelet van és a nő a dulakodás közben valóban sérülést szenvedett akkor baxhattya a Bede
felelősségre fogják vonni .Te vajon hol élsz kisficere ?
dr. prédikátor
@reagens: Nyikari buzi cerkóf!!!Te meg miért nem az oláhcigány román kurva anyádat baszod szájba???Te féleszü féreg patkány!!!
Fantomasz
@reagens: Ja !Örülünk a nemzeti oldalnak is hogy van ,de azt kell megértened hogy ideje volna már elindulni nyugat irányába
(képletesen értve ) ami tisztán látszik hogy az Orbánnal nem megy ,nem fog menni .
Nincs sok időnk várni amig ez a Barom megvívja a vélt képzelt vagy valós harcait . Nincs 30 évünk arra hogy majd akkor kijelentsék 90 évesen mi vagyunk a Fidesz szbadságharcosok ,igen azt igértük 19 ben 49 re utolérjük nyugatot ,de sajnos ez sem sikerült . Érted ?
Fantomasz
@reagens: Ha továbbra is nyugatbalkánt akarsz csili -vili stadionokkal és egyébként semmi ,0 életszínvonal ,akkor pártold a Nacionalista oldalt .
Aztcsinálszamitakarsz !
silber13
@reagens: Bede senkit nem fog megszoptni és semmi viszontvágddal nem fog élni, mert ha megpróbálkozik vele, akkor kivonják hosszabb időre a forgalomból!!:-)
reagens
@Fantomasz: Csak a nacionalizmus az egyetlen követhető vonal!
Nem muszáj a kozmopolitáknak itt maradni, ha ezt nem tudják elviselni!
Fantomasz
@reagens: Majd mikor a nyugdíjas nénit ki kell szabadítani mert beszorult a kukába akkor is ezt mondod ?
Ezek egy társadalmi felelősség nélküli felső tizezret hoznak létre és egy kontraszelektált veseny nélküli gazdaságban feltáplált
középosztályt akarnak kialakítani kormányzati felsővezérléssel . Nem ismerős ez neked valahonnan ?
reagens
@Fantomasz: Ezt most nem értem. Mi köze kukába szorult öregasszonyoknak az esetünkhöz? Nem túl nagy logikai bakugrásokkal kerülöd a téma kényes részét, tekintve, hogy hazugság volt az egész?
Fantomasz
@reagens: Azt ne te mond meg ,majd a hatóságok eldöntik a bizonyítékok alapján . A feljelentés megtörtént ,innentől a rendőrség és az igazságszolgáltatás dolga . Várd a híreket ,ennyi a dolgod ezzel ,mint nekem . Semmi több !
reagens
@Fantomasz: A videót megnézve alkothatok véleményt és ezt meg is teszem!
Fantomasz
@reagens: Persze mondj ,nézz amit akarsz ,látlelet van és azt egy diplomás orvos állapította meg és írta alá .
Ha ennek ellenére a TS nemis , a garázdaság tuti meg fog állni neki aminek célja a bűnismétlés megakadályozása jobb esetben , a kövezkező hasonlót meggondolja mert különben sitt .Ez igy működik ha teccik ha nem .
reagens
@Fantomasz: Nehogy a kis "sértettet" kapják elő! :-)))))))))))))))))
Fantomasz
@reagens: Na jó ,ezt most fejezzük be értékelem a viccedet de nehari komolytalan vagy ! Te sem hiszed el amit leírsz .
reagens
@Fantomasz: Arra céloztam volna, hogy a videón nem látszik semmi olyan, amitől a sértett bármilyen sérülést is kaphatott volna. Ezt a videót pedig az elvtársai vették. Ha Bede nem okozta, akkor hogyan került rá zúzódás? Erre céloztam, amikor azt írtam, nehogy őt vegyék elő! Gondolom, világosan fogalmaztam és kellőképpen udvarias is voltam veled! :-)
Fantomasz
@reagens: Értem én mi a problémád ,de hagyd ezt a hatóságokra mondtam.
Az hogy meg üvöltözött és balhézott mert komoly sérelmei keletkeztek 2006- ban ? Erre van orvosi segítség hogy feldolgozza .
Nekem is vannak - Hasonló sérelmeim a múltból . Nagyapámat elhurcolták megölték a ruszkik 45 ben ,mégsem üvöltök
Moszkvában a vöröstéren kártérítésért . Rendőr vinne egy pillanat alatt a cellába ,és itt még örülhet hogy a horgászunk és félünk brigádot küldték oda .
reagens
@Fantomasz: Azért azt ne felejtsük el, hogy hol van és hol nincs demokrácia! Tudod, ez a fokmérő! Már arra írtam, kiket hogyan és honnan vittek- vinnének el!
Fantomasz
Értem de ne haragudj , majd a rendőrség eldönti történt -e vagy nem történt és ha történt ki vagy kik tették büncselekményt .
Ha volt nyomoznak és lezárják az ügyet és átadják az ügyészségnek vádemelési javaslattal , ha nemtörtént lezárják az ügyet büncselekmény hiányában . Várd meg ,mást nem tehetsz . Én sem .
Fantomasz
@Fantomasz: Ott van pl : A Cozma gyilkosság ,teljes HD videoelőzményekkel , senkinek nem tűnt fel hogy a román kézilabdázó a barátnőjével (cigény származású csinos csaj ) ment le a patriotába . Akár ez is indok lehetett a romáknak
arra hogy belekötöttek . Ez sehol sem hangzott el pedig ott van feketén- fehéren .
Fantomasz
@reagens: Ott van pl : A Cozma gyilkosság ,teljes HD videoelőzményekkel , senkinek nem tűnt fel hogy a román kézilabdázó a barátnőjével (cigény származású csinos csaj ) ment le a patriotába . Akár ez is indok lehetett a romáknak
arra hogy belekötöttek . Ez sehol sem hangzott el pedig ott van feketén- fehéren
reagens
@Fantomasz: Te viccelsz velem? Azért késelnek halálra egy kézilabdázót, mert cigány a barátnője?
Ez már önmagában agresszivitást válthat ki a cigányokból? :-)))))))))))
Ezzel arra céloztál, hogy ez egy szubhumán horda, akiket idomítani kell? :-))))))))))))))
Fantomasz
@reagens: Igen .Nagyon lehetséges hogy azért kellett meghalnia mert 1 helyi csinos romagádzsit szedett fel és ez a klánból sokaknak nem teccet , meg akarták verni de túl nagy falatnak bizonyult így az egyik elővette a halefot és bökött .
és Game Over
reagens
@Fantomasz: Erre nincs mit mondjak! Amit javasolnék, azt büntetik, amit nem büntetnek, azt meg nem pártolom!
Fantomasz
@reagens: Én csak a videos anomáliákat próbáltam felvázolni ,mit látszik és mit látnak az két különböző dolog .
reagens
@Fantomasz: Cozma esetében a videó volt a bizonyíték a gyilkosok ellen! Esetünkben a csajról nem gondolnám, hogy eltérő kultúrájú, de soha nem lehet tudni! :-))))))))))))))
Fantomasz
@reagens: Jó vicc :-) Te poénos csávó vagy ,én csak azt akartam hogy tudd ,mert ha a csaj volt ok akkor lehetett
előre megfontolt szándékkal elkövetett, igy meg hirtelenfelindulásból elkövetett . A kettő megitélése (büntetési tétele) nagyon nem mind1 .
reagens
@Fantomasz: Szerintem, mire erre visszatérhetnénk, már nem lesz semmi belőle!
A jó poénokat pedig az élet biztosítja, csak le kell hajolni értük! :-)))))))
Jozefina
Ez egy erőszakos agyatlan ember. Ilyenek a fideszesek!!! Csak bunkó módra erőből képesek eszmecserére!!! Ebből úgy gondolom nem kér senki!!! Mellesleg a jelenlenvő rendőröket is felelősségre kell vonni, mert szerintem nem a helyzetnek megfelelően kezelték ezt az agresszort!!!
Fantomasz
@reagens: Mentem ,mert coffe time pause van. Visszajövök ! ( Terminátor ) :-)
reagens
@Fantomasz: Ilyenkor kávézni? Kicsit későn van már hozzá!
Return of Jedi! :-) Maradjunk ennél! Nagy rajongó vagyok és tartalékos Jedi lovag! :-)))))))))))))))
Fantomasz
@reagens: Jól van , én még nem láttam az új részeket ,ha lesz időm megnézem , A birodalom visszavágig tudtam csak követni .Túl sokat dolgoztam .:-(((((
reagens
@Fantomasz: Aki sokat dolgozik, sokat keres! :-)))))))))))))))))))))))
Bocsi! Nem tudtam kihagyni! :-)
Fantomasz
@reagens: Én nem vagyok tolvaj ,legnagyobb bűnöm életemben az amikor nem vittem vissza egy könyvet a könyvtárba .
Még most is lelkiismeretfurdalásom van miatta .
reagens
@Fantomasz: Nem is állítottam egy szóval sem, hogy tolvaj lennél. Ha ezt értetted belőle, megkövetlek! :-)
Borsodi
Akkor 3 év letöltendőt neki.Ha a nő férje vagy barátja lennék, egy tolókocsira előfizetnék neki.
silber13
@Fantomasz: tegnap 16 14-re: Tegyuük hozzá reagens miatt a 3. lehetőséget: Mit NEM AKARTAK LÁTNI
silber13
@durbincs: Persze!:-)))) Van ám Isaac Stern, meg Isac Asimov , akikről fingja nincs, csak pofázik!
silber13
@reagens: Te is jól tudod, hog lehet csalni a video felvételekkel és ebben a fityisz nagymester Másfelől meg egy orvosi hivatalos látleletnek súlya van és nem ennek az alkoholissta állíatnak fogják figyelembe venni a hazudozását
Itsuka Nakimaga
Csak rá kell nézni! Kicsit emlékeztet egy emberre, de ez ne tévesszen meg senkit...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.