Niedermüller Péterék ezerrel keresik a speciális tudással rendelkező szakjogászokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ócska pártkatonák! =)) próbálják nehezíteni a disznóságaik leleplezését!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Arra a kis időre minek? :-))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
A sorozatos felmondás a legnagyobb disznóság, ami azt is elárulja, hogy kizárólag a pártnak és nem a lakosságnak az érdekeit nézték.

Remélem, a sok felmondás után mindegyikük talál új munkahelyet magának.
Jozefina
Örüljön neki, nem kell kirúgnia őket!!! Fognak találni szakképzett jogászokat!!!
reagens
Már biztosan ott állnak a hithű, ellenzéki meggyőződésű jogászok. Azért jellemző lesz az, kiknek van gusztusa egy Niedermüller nevűvel együtt munkálkodni!
RonaGyuri
ócska pártkatonák! =)) próbálják nehezíteni a disznóságaik leleplezését!
CsipkeRózsa
@reagens: Mi a baj Niedermüller nevével? Ez a legfontosabb?

Honnan tudod, melyik önkormányzatnál milyen ellenőrizhető anyagot találnak az átvevők?

Az is rendben van, hogy a munkára tekintet nélkül olyan sok helyen felmondanak az eddig ott dolgozók?
lusta
Világosan látható, hogy hol és kik voltak a pártkatonák. Nem kár értük, hiszen őket a párt delegálta és a pártnak tartoztak hűséggel, nem a lakosságnak. Ez abból is látható, hogy felmondtak. Egy normális országban a közszolgák gyakorlatilag a közt szolgálják. A fenti példa mutatja, hogy ez egy nem normális ország és a közszolgák egy része nem a közt, hanem csak a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunkat szolgálták.
azösszeskibanévfoglalt
@RonaGyuri: ennyi
a mi jegyzőnk is börtönérett, de sajna nem lett oka felmondani
reagens
@CsipkeRózsa: A dolgozók akkor mondanak fel, amikor akarnak. Niedermüller egy hazaáruló. Más baj nincs bele!
Az önkormányzat anyagai fenn vannak a honlapon, jegyzőkönyvekkel együtt. Az ülések is nyilvánosak voltak, majdnem mind. Visszakövethető minden. Azt kéne tudni, először is, mit akarnak keresni? Ez sokat segítene! :-)
CsipkeRózsa
@reagens: Niedermüller nem hazaáruló! Mit keresnek? Illik átvenni az elődök által ott hagyott irományokat.
reagens
@Fantomasz: Rajta akkor, de ne én segítsek már nekik! Van ott valaki, aki ért is az önkormányzati ügyekhez, vagy mindenki csak ellenzéki? :-))))))))))))))))))))
Emlékszem Márki- Zay mesterre, aki alul, fölül átvilágította Vásárhelyet. Azt hiszem még egy kis rosszindulatot sem talált, nem hogy ügyet! :-))))))))))))))))))))))
reagens
@CsipkeRózsa: Tessék! Bármit átvehetnek. Niedermüllerről pedig nem változott a véleményem!
CsipkeRózsa
@reagens: Az üres dossziékat átvehetik itt-ott.
Fantomasz
@reagens: Fel fogják tölteni a helyeket . Mért ? szerinted nem ?
RonaGyuri
@reagens: ki nem szarja le a te véleményedet ócska román pribék, takarodj haza és ott ugass!!! =))
reagens
@Fantomasz: Simán. Van ellenzéki jogász bőven! Nem fognak elakadni.Ez inkább a lelátónak szólt, hogy velük milyen szemét a Fidesz!
reagens
@RonaGyuri: Én még téged is, nem csak a véleményed matyarkotó tyurikha! :-))))))))))))))))))))))))))))))))
Fantomasz
@durbincs: Na mi van ,megjelentél teis anyabaszó bányaló ?
lusta
Megérkezett a román troll hadsereg, amely a magyar adófizetők pénzéből működik.
Nessy
Ejnye no! Eddig nem szakmai munkát végeztek? Vagy egyszerűen csak ilyen kicsinyes bosszúálló a társaság, mint feljebb?
Ha ott is üres dossziékat adtak át, akkor viszont érthető!
Még elegánsan veszíteni sem tudnak!
Fantomasz
@durbincs: tuggyad mit beszélsz ,elfognak és szétverik a billenyűzetet a hüje fejeden . csicska
Fantomasz
@reagens: beszólogat meg tárnásozik ,bányázik . Mindennek van határa ! .-((((((((((((((((
Klubtag
Nyilván ez az Orbán-féle együttműködés szellemében történik...
Kiváncsi vagyok, hogy akik ezt kitalálták ugyan mire számítanak. Talán, hogy majd az erzsébetvárosiak sírva rimánkodnak, hogy a korábbi vezetés könyörüljön meg rajtuk és jöjjenek vissza?
Nyilván nagyon nehéz lesz pótolni a távozókat és ez jelentősen nehezíteni fogja a közigazgatási feladatok ellátását, de a politikai felbujtóknak ezt a húzását a lakosság nem felejti el, 2022-ben meg lesz a böjtje.
reagens
@Fantomasz: Ugyan. Nehogy már ebből személyes ügyet csinálj. Ha olvastad miket irogatnak nekem láthatod tudni kell kezelni a beszólogatást. :-)
RonaGyuri
@durbincs: szaros román pribék pofa be!! =))
Ludmilla
@reagens: mégis mi a problémád Nidermüller Péterrel?
reagens
@Ludmilla: Mint mondtam hazaáruló magyargyűlölő. Más bajom nincs vele.
reagens
@RonaGyuri: Ne csesztesd Durbit! Primitív senki vagy hozzá képest! Majom. :-)))))
kereső
Két hónap a lemondáási idó. Az utolsó másodpercig ledolgoztatni, és elszámoltatni mindet. És többé ne kapjon mukát közszolgaként. Nem a fidess-t kéne/kellene szolgálni, hanem a közt.A kettő nem ugyan az.
Ludmilla
@reagens: szerinted mikor és hol árulta el a hazát?Miért magyargyűlölő?
nezelodo
Nálunk is megsértődtek... a szavazók, a fideszes korábbi polgármestert kívánták vissza, majdnem százan, így a futottak még mezőny végére nagy nehezen legalább, némi közbenjárásra bekerülhetett. Sebaj, van neki állami hivatala, új méregdrága céges autója, az általa vezetett cégnek meg több száz milla adóssága. Ja meg az előző bukott cégéből is évtizedes, tőle már behajthatatlan adóssága. Lehet, hogy ezért oly kedves a vezérnek? Azért mire nem vetemednek ezek a libsi-bolsi ellenzékiek, nem?
nezelodo
@reagens: Akkor az miért nem volt hazaárulás, amikor Orbán ellenzékben hetente szaladgált Brüsszelbe feljelentgetni az akkor éppen regnáló kormányt? Szóval változatlanul szereted, ha hülyének látszhatsz! Furcsa gusztusod van!
Nessy
@nezelodo: Az már régen volt! Ez az "előnye" a szelektív amnéziának! Csak arra emlékszik a delikvens, amire akar!
reagens
@nezelodo: Ne hasonlítsuk már össze a hazaárulók összeröffenését azzal, amikor Fletó a tömegbe lövetett!
Aki Én
@reagens: Amikor az ember rápillant egy-egy komment áradatra és meglátja mennyiszer szarod tele, hajlamos lehet azt hinni, hogy szakértője vagy a témának. Aztán mikor olvassa miket hordasz össze, hamar rájön, hogy csak egy buta, aljas, gyűlöletkeltő, buta geci vagy.
Hogy Niedermüller elődjével kik dolgoztak együtt, az most tisztán látszik. Szarnak ők a kerületre és lakóira.
Aki Én
@reagens a bolsi hazaáruló: 11:43 Tények, tudod...
,,Már évek óta feloldották a titkosítását annak a dokumentumnak, amely súlyos terhelő bizonyíték a Fideszre nézve. A hírhedt mondatok, amely szerint Orbán azt akarta, hogy halálos áldozatok is legyenek (?), Nyitray Andrástól származnak.

Nyitray azt az utasítást kérte számon a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén megjelent két miniszteren, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. Nyitray azt firtatta, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. „Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét” - fejtegette Nyitray.
Majd még hozzátette, hogy „isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”
europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek
Aki Én
Ezek nem közszolgák, hanem orbán szolgái.
advocat
És egy vizsgálat mit fog találni? Persze benyomták őket, semmihez nem értenek, de jól megfizették midegyiket.
@reagens: Olvasni tudsz? Mikor lőhet egy rendőr?
solidedge
Közszolgából közutálatnak örvendő szolgák lettek.
nezelodo
@reagens: Mellébeszélsz, de nálad ez már a fejlődés jele. Amikor Orbán a futballhuligánokkal puccskísérletet csinált, már az előtt is Brüsszelbe szaladgált feljelenteni, és még a hozzá hasonló Fletó nem volt hatalmon. Kirobbantotta a D-209-es ügyet, és pont az a besúgó aki ma az ország mini elnöke! Így volt ám szép liberális demokratát játszani.
reagens
@nezelodo: A liberális és a demokrata egymást kizáró fogalmak!
nezelodo
@reagens: Látod, hogy mellébeszélsz! Orbán ezeket vallotta, amikor még a Fodor Gáborral összebútorozva egy gyékényen árultak. Amúgy a Brüsszelbe járó feljelentőkről papoltál, azzal most mi a helyzet, hogy felokosítottalak?
Józsipapa
@durbincs: mekkora üresfejű, senkiházi
parasztvagy!!!
reagens
@nezelodo: Mikor Orbán Brüsszelben reklamált Gyurcsány a rendőrökkel és izraeli titkosszolgálati ügynökökkel verette Budapest népét.
nezelodo
@reagens: Orbán foci drukkereire gondolsz, akiknek a fő ellensége a kirakatok, az utcán parkoló autók és villamosok, a műanyagkukák és a TV székház túrórudi automatái voltak? És nem csak 2006-ban futkosott a Dakota feljelenteni, hanem az azt megelőző négy évben is. A 2006-os puccskísérletet pedig jobb ha nem emlegeted, jobb helyeken a műanyag lakat is rározsdásodna erre a pszichopatára.
reagens
@nezelodo: A rendőrnek öltözött terroristákra gondolok és a magyarul nem tudó verőemberekre. A terrorista csürhére.
nezelodo
@reagens: Látod, milyen felemelően oldódott ez meg? Most magyarul nem tudó, potya nyugdíjat kapó határon át hurcolt szavazó emberek dönthetik el a választásokat, szerencsére már csak a tudatlanságban tartott vidéken, ahol csak a propaganda tv-k és rádiók a nemzeti információ. Felértékelődtek a gazdátlan romos házak, összedőlt disznóólak, és hullaházak a lakcím nyilvántartónál is.
nezelodo
@Aki Én: Ettől az embertől, és a hasonlóktól várod, hogy olvasson? Még a nyilvánvaló valóságot is letagadja azokban az összetett mondataiban, aminek nagy részét a libsi-bolsi szóösszetétel teszi ki.
Sámannus
Gondolom az összes muszka a legbelsőkörben dolgozott.
Klubtag
Egyébként meg, ha idehaza az igazságszolgáltatás(???) nem a fidesz-kdnap politikai szajhájaként működne, már régen börtönben kéne lennie azoknak, akik a mocskos uszítókra hallgatva eltulajdonították az önkormányzat tulajdonát képező dokumentumokat, a hardver eszközöket. Továbbá a fenyegetéssel vagy ígéretekkel megtévesztett közszolgák nagy létszámú távozását a munkahelyükről egy paritásos alapon felállítandó szakbizottsággal vizsgáltatnám ki, különös tekintettel arra, hogy hol helyezkednek majdan el.
Ez az egész gazemberség ugyanis kimeríti a közszolgálati feladatok ellátása és a közbiztonság ellehetetlenítése érdekében tett szabotázs akciók fogalmást. Az önkormányzatok helyében ezt nem hagynám következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.