A Magyar Hang szerint az alpolgármester nemzetbiztonsági adatokra hivatkozva vissza sem akarja adni az adathordozót.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Ezek a rohadékok mindent elkövetnek, hogy működésképtelenné tegyék azokat a helységeket, a fővárost és kerületeket ahol elveszítették a választást. Akkor miért is ígérték, hogy együtt fognak működni?
Dr plágium
@RonaGyuri: Végül is a korrupció ilyen magas foka lehet hogy érinti a nemzetbiztonságot is. Ha kiderülnek a mocskos dolgok kitör a forradalom!
kereső
A fidess 2006 óta, tizenhárom éve uralja az önkormányzatokat. Mik történhettek ott? Miért ez a nagy takaritás mindenhol, ahol az ellenzék győzött? Mire fel a tömeges lemondás? ( a közig-ban lemondás van a munkavállaló részéról). Nem értem én ezt. Nemzetbiztonsági érdek a merevlemez, az iratok? Lófaxt- az. Egyébként meg ezek az okiratok, merev lemezek nem a polgármester tulajdona, hanem a városé/falué. Milyen jogon visz el bárki/bármit? Ez bűncselekmény. Rendőrség hol vagy?
Borsodi
@kereső: Rendőrség hol vagy itt, hol vagy Győrben,? A zsebükben
Béla333
Rendőrséget a mocskokra uszítani, házkutatás, a kompromittáló dokumentumokat begyújteni és ha olyanok vannak benne, akkor a büntetőeljárást elindítani.
Aki akadályozza az igazságszolgáltatást, akkor azokat is feljelenteni!
Nem siránkozni meg könyörögni kell!
Klubtag
@Béla333: ...igen, ilyen esetekben ez volna a kvánatos protokoll...csakhogy ma ebben az országban már régen nem úgy működik a hatóságok zöme, mint ahogyan az egy demokráciában elvárható.
Itt mutatja meg az orbáni illiberalizmus, meg a polgári, keresztény NER az igazi arcát. Ezt kell 2022-ben véglegesen a szemétre vetni.
Madácsi Pali
Felkell őket jelenteni, nagy ertékre elkövetett, csalás, sikkasztás, hivatali visszaélés miatt. O1G bérencei azt hiszik, hogy a sajátuk amivel gazdálkodniuk, és elszámolniuk kellett.
szaboria1
Ez nem más mint egy súlyos bűncselekmény. Azonnali házkutatást és letartoztatást kellene tenni az ügyészségnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.