Gajda Péter (Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP) a XIX. kerület megválasztott polgármestere továbbra is támogatja a Budapest Honvéd FC számára létesítendő Bozsik Stadion megépítését.

Stadionépítést támogat a frissen megválasztott kispesti ellenzéki polgármester
Fotó: Facebook/Gajda Péter

A szocialista kerületvezető ezt arra reagálva közölte csütörtökön a klub honlapján nyilvánosságra hozott levelében, hogy a Budapest Honvéd FC cégvezetője, Gács Pál levélben érdeklődött nála a "budapesti sportberuházások esetleges jövőjéről megjelent" információk kapcsán az épülő stadion helyzetéről.

A Honvéd közleménye szerint "számos szurkolói levél és telefonhívás érkezett, amelyekben a kispesti drukkerek azt kérdezték, hogy mi lesz az épülő Bozsik Stadionnal". Gács Pál ezért csütörtökön levelet írt a kerületi polgármesternek, amelyben tolmácsolta szurkolók kérdését, "egyben reményét fejezte ki, hogy a 110 éves Budapest Honvéd, Puskás Ferenc egykori klubja múltjához méltó stadionban kezdheti el a következő bajnoki idényt" – áll a klub kommünikéjében.

Gajda Péter válaszában úgy fogalmazott:

"szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, midig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat".

Egyúttal arról biztosította a klubvezetést, hogy – mint fogalmazott – "nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk".

Ehhez hozzátette: "magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik stadion átadóját".

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
@namihami: A már épülő létesítmények leállítása a fidesz gyakorlata ( Nemzeti Színház ! ), az ellenzék sosem mondott olyant, hogy torzókat akar a városban. A Kispest stadionját szétszedték, és már mintegy 40 % készültségben áll az új létesítmény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Már ennek is elment az edze vagy nem is volt? Nevezzük ki kispesti Orbánnak. Évek óta téma az esztelen stadionmániája a Vezérnek, most ez is beáll a pénzszóró sorba?
verőce21
Ez az okos beszéd, Péter!
Lehet ez a teheccséges gyerek 22-re még fideszes is.
Qqberci
Ez akkor most végleg betesz a 42-es villamos meghosszabbításának...
Rockxy
a zorbán össze is fossa magát örömébe ha eztet megtuggya
relatív
@namihami: A már épülő létesítmények leállítása a fidesz gyakorlata ( Nemzeti Színház ! ), az ellenzék sosem mondott olyant, hogy torzókat akar a városban. A Kispest stadionját szétszedték, és már mintegy 40 % készültségben áll az új létesítmény.
Klubtag
@relatív: ...innen már csak előre lehet menekülni nem vitás. A kispestiek majd akkor vonhatják felelősségre a döntéshozókat, amikor egyszer csak kiderül, hogy nincs elég belépőkből származó jegybevétel, nincs elég pártolói bevétel, meg nincs elég központi támogatás az üzemeltetésre.
Akkor lehet beszámolni arról, hogy az önkormányzat milyen forrás terhére fogja megsegíteni a létesítményt, mely alapszolgáltatásokra fog kevesebb pénz jutni, mert a stadion az fontosabb.
reagens
Nagyon nyomul hogy Fidesz tag lehessen. Így megy ez roncsellenzéki körökben. Most kell még frissen szembe köpni magukat. Hazudozásuk nagyon látványos.
Aki Én
@Pegero: @verőce21: @reagens: Azért a szükségesnél ostobábbak ne legyetek. Ez egy hamarosan félkész létesítmény, ha most befejeznék, az égvilágon semmi haszna nem lenne, sőt, viszont lenne min hörögnötök. Nincs sok eszetek ezt régóta tudjuk, de azt a keveset használjátok már.
verőce21
@Aki Én: (07:28) Neked sok eszed van, a mindjárt látszik!
Lebecsülöd az "így zsarolunk mi" Rendszerét.
tudode
Tárgyilagosan!
.
Beindult a karaktergyilkolási gépezet, de mit tehet egy új ellenzéki polgármester, amikor már majdnem kész a kispesti stadion, azzal együtt, hogy
.
----- Magyarország egyetlen új stadion nélküli bajnokcsapata
.
csak.taccs.hu/2017/11/09/magyarorszag-egyetlen-uj-stadion-nelkuli-bajnokcsapata/
.
((( Vélhetően még legalább fél évet csúszik az új Bozsik. )))
.
Őcsi bácsi foroghat a sírjában amiatt, is, hogy a relikviái nem ott landoltak, ahol beérte a kispesti grunddal, rongylabdával fejlesztve gömbérzékét, és Puskás aréna, stadion egyebek nem a szülőhelyén hoznak az emlékére dicsőségrt, hasonlóan járva, mint az egész ország!!!
.
Egy két ballábas, pályatévesztett a politika játékszere lett csupán a neve!!!
simmering73
Ha már megválasztották, nem ellenzéki. Igaz, te pihent agyú firkász. A stadion félig kész. Akkor miről ugatsz, fideszbarma?
Eriksson
A Honvéd kiváló focicsapat, megérdemel egy korszerű stadiont.
Aki Én
@Eriksson: A nemzeti-beteg megmondta, hogy stadiont nem a focistáknak, hanem a drukkereknek épít. A focistáknak ott a pálya.
Aki Én
@verőce21: ...tévedsz, nem becsülöm le a zsaroló rendszert, 10. éve látom, tapasztalom.
Hogy mi lesz, azt majd meglátjuk, de az a véleményem, hogy ennek a leállítása többe kerülne. Arra van remény, hogy nem lesz még pár milliárddal drágább, mint kivétel nélkül mindegyik orbán-féle építkezés.
Pillants rá a Bozsik stadionra, hogy egy napi példát mondjak az több ezerből.
Eladott Ország
Jogerős építési engedélyt jogállamban (bár hazánk már nem az fidesz horda jóvoltából) nem vonnak vissza.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 09:36; A másik nagy probléma, hogy a közpénzből megvalósuló beruházásokat egyébként is túlázva
( aranyáron) készítik el, melyeket menet közben is indokolatlanul megemelnek, sőt egyes beruházások költségei az átadás után is növekednek lásd vizes vb. (A vazallusokat etetni kell)
Aki Én
@Horizont: Gondolom nulláról nem kezdené el az építkezést.
levarosbukta
@Horizont: Még mindig megéri bedózerolni, eddig még mindegyik többe került a végén mint amit beharangoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.