A Győri Ítélőtábla újraszámoltatta a szavazatokat Fehérvárcsurgón, ezért kiderült, hogy valójában nem is a fideszes jelölt kapta a legtöbb szavazatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
nem is fideszesek lennének, ha nem lopnának
Józsipapa
Akkor ki csalt a választáson???
Hát persze, hogy a fideSS...
Aki Én
Döbbenetes. Bizonyítást nyert Kövér kijelentése, miszerint aki azt gondolta, hogy ez a választás tiszta volt, az téved. Annyiban módosítom, hogy sokan nem is hitték.
És ahol nem számoltak újra, ott lehet akár több is? Egészen szürreális, hogy olyan kormányunk van, aki jó eséllyel nem hogy nem kétharmados, de még csak nem is többségi támogatott. Vagyis illegitim.
Peller Anikó
És Kisteleken? Egyetlen szavazattöbbség miatt? Ja, ott nem szabad újraszámolni, mert még kiderül valami a disznóságok tömkelegébül.
nezelodo
@Peller Anikó: Látod, a Nagy Sanyi elsöprő eredménnyel, egy szavazattal nyert, (de még nem biztos), lehet, hogy jobban jár, ha a Szegedi egyetem kancellári székét szerzi meg. Így az őt oda ajánló politikai barátja a kicsirigó is közelebb lenne hozzá, ha éppen negyedszerre is templomban szeretne esküdni az esetleges újabb asszonyával is.
Béla333
Ugyanmár! Csaltak? Igen csaltak!
De legalább nem véletlenül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.