Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M3-ason Kálnál pénteken délután.

Több autó ütközött az M3-ason, hatalmas a torlódás
Fotó: MTI/Németh György

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 105-ös kilométerében, a káli lehajtó után több jármű ütközött össze. Az elsődleges információk alapján két ember megsérült.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a leállósávban engedik a forgalmat.

Az Útinform a honlapján azt írta: a péntek délutáni erős forgalomban több kilométeres a torlódás, fél óra is lehet az átjutás idő. Aki teheti, a 104-es kijáratnál térhet le és az Erdőtelek – Tenk – 31-es főút – Dormánd útvonalon kerülhet – tették hozzá.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
nem csoda, ha több ember hal meg autobalesetben Magyarorszagon, mint Nemetorzsgaban. Egyszerüen köcsögök, nem tudnak autot vezetni. Önzök, figyelmetlenek, fegyelmezetlenek, arrogansak. A minap is mentem az orszaguton Vazs megyeben a kis MB-mel AMG 500 loerös a megengedett 90 -es sebesseggel. Mögem dördül egy 30 eves Audi 6-os es a seggemre all, villog, hogy menjek gyorsabban. Persze nem hagyom befolyasolni magam, mert ha tehetnem 3 masodperc alatt mar nem is latnam a visszapillanto tükörben. Mit csinal a köcsög? Egy belathatatlan kanyarban kivag es jön vele szemben egy masik Autos aki veszettül villog. Le kellett fekeznem, hogy nehogy nagyobb baj legyen vagy akar egy artatlan soför meghaljon. Miert is nem lehetek biro, aki ezeket a suvernyakokat kemenyen alitelni tudna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.