Mohács új polgármestere, a posztért egyedüliként induló Csorbai Ferenc (MSZP) azt szeretné, ha a pénteken megalakult képviselő-testület minden tagja együttműködne vele a következő fél évben. Pávkovics Gábor, a Fidesz-KDNP képviselője azt mondta, a jogszabály alapján hat hónap múlva szeretnék feloszlatni a testületet új helyhatósági választás kiírása érdekében, addig pedig arra törekszenek, hogy biztosítsák a város működőképességét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez még a Fidesztől is pofátlanság

Nem, nem mondom, hogy tiszta ügy lenne a mohácsi helyzet, de ez az érv???

Nos mint ismert a városban egyedül maradt az ellenzéki jelült, mert a párté elhunyt (a körülményeket most hagyjuk, csak annyit nem bedrogozott osztrák nyugdíjas ütötte el). Azonnal elindult a hangzavar, hogy ne tartsák meg 13.-án a polgi választást. Nos sok minden elhangzott, azonban a csúcs az a helyi fő-fityesznyik „érve”: AZ NEM VÁLASZTÁS, AHOL CSAK EGY JELÖLT VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.