Vajon hogy vehették igénybe nincstelen emberek a Fészekrakó hitelt? Mint ismeretes, a Borsod Online foglalkozott először a miskolci Avasi lakótelepre nagy számban beköltözött roma családokkal, akiknek életmódja nem felelt meg a már ott élők normáinak. Felmerült a gyanú, hogy az újonnan beköltözők a Fészekrakó program segítségével tudtak lakást venni, de mivel jövedelmük nincs, a hitel felvétele körüli csalás lehetősége is sokakban megfogalmazódott.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Az egyik probléma, hogy azt senki sem vizsgálja, hogy a szocpol támogatásokat is sok esetben törvénytelenül vették fel, hiszen a gyerekeket nem is ők nevelik (az állam). Vagyis mi gondoskodunk a gyerekek neveléséről és még a szocpol segélyt is mi fizetjük. És azt előzetesen náluk senki nem vizsgálja, hogy jogosan veszik-e fel a segélyt? Ugyanitt derült ki a múltkor, hogy azon emberek is vették fel a segélyeket, akik börtönben ülnek. Talán az államigazgatásban is kellene egy kis rendet tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.