Bayer Zsolt és Kocsis Máté arról beszélgetnek a televízióban, hogy most már lassan indokolt lenne a fizikai erőszak az ellenzéki képviselőkkel szemben Bayer Zsolt: Provokatív lesz az első kérdésem: hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem... ragadtatja el magát... mondjuk akár a fizikai erőszakig? És ezt most nem tréfából kérdezem, halálosan komolyan. Isteni szerencse, hogy én nem vagyok parlamenti képviselő, mert valószínűleg nekem nem menne.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Pont úgy álmodozik ez a két barom mint kövér laca.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
csak azért,mert az elöbb el vitte a cica...
Sámannus
Pont úgy álmodozik ez a két barom mint kövér laca.
Nessy
Na, ez a két lovagias, korrekt viselkedésükről és szövegeikről ismert egyed jól egymásra talált!
Drága Kocsis NERtárs, ha a parlament a "nemzet temploma", akkor azért akkorákat lódítani, csalást, lopást törvényre emelni nem igazán illik!
És most ne akarja letagadni, hogy ellenzékben a fidesz frakció, ha éppen kegyeskedett a munkahelyén tartózkodni, milyen minősíthetetlen stílust használt! Kövér házmester meg csak a szankcionálást ismeri, természetesen az ellenzékkel szemben! Uraim! Ha maguk a templomban szellentenek, azt is a szentekre fogják!
solidedge
Megérett a helyzet arra is hogy fizikai erőszakot alkalmazzanak a Fidesz képviselőivel szemben is, mert a jó szó már rég nem használ.
namihami
Íme, ha egy hülye meg egy buzi közös stúdióba van behívva, azokból két hülye buzi lesz.
Bayerlovag és Melegmálé egymásra leltek.
Aki Én
Inkább az az isteni szerencséd gyáva féreg, hogy a kritikus tömeg ezerszer intelligensebb mint ti, mert különben már valószínűleg lógnátok mind a sok hazudozásért, lopásért, gyűlöletkeltésért, hazaárulásért.
Már az mindent elmond a fajtátokról, hogy szerintetek az a hazaáruló, aki nem nyalja körbe a gazdádat, megmeri említeni a mérhetetlen korrupciót. Ti tudjátok a legjobban, hogy Hadházynak minden szava igaz. Ezért is fostok tőle, ezért hazudoztok róla is.
csak úgy....
@durbincs: hágd meg a reagenst,tán az használ?
csak úgy....
@durbincs: hányszor mondjam,hogy igen,be! ? te agyilag gárgyult? töled lehet mást csináni?
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
Józsipapa
Mindkettőtöket apátok húzzon a faszára !!!
Eladott Ország
Kedves Zsolt! Ideje kiköltözni a 32 ezer forintért bérelt önkormányzati lakásból. Hogy te is értsd, a te nyelveden ez a kérés így hangzik: Takarodó van picinyem, ez már a mi városunk! Nehéz lehet kommunistaként és fasisztaként is leélni egy életet egyszerre de Bayernek azért sikerül. Két lángelme találkozása.
Nyírfa
Az a baj ezzel a közönségre hányt gondolattartalommal, hogy minden primitív őstulok feljogosítva fogja magát érezni
a legkülönfélébb inzultusok elkövetésére . nem példálózom, nem adok tippet.
A haza templomában, városaiban, falvaiban szellemileg vízben szabott fideszesek garázdálkodnak, dúlnak, és röhögnek ezen a hallgatagnak vélt, engedelmesnek látszó társadalmon.
De a látszat csal. És nem csak az ördög nem alszik. Isten sem.
Nessy
@Eladott Ország: Ő nem álmában "két macska"!
vitriol
@Eladott Ország: az ilyen lángelméket elég lehugyozni, rögtön végük lesz!
RonaGyuri
Zsótit tényleg nagyon pofán kellene már vágni! =))
RonaGyuri
ugye milyen ismerős ez a Cserny Zsóti és Matyinkó??? =))
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
RonaGyuri
Minden apróságra pártlapnál sem figyelhetnek

Méretes cikkben rántják le a leplet egy állítólagos Tumbir-bejegyzésről

A párz központi naplapja tegnap esti vezető cikkében hívta fel a figyelmet arra, hogy „Bereczky Tamás az egyik közösségi oldalon szólított fel jobboldali politikusok elleni agresszióra – írja a Mandiner.hu.”.
S persze körbe is járta: „A korábbi szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter volt tolmácsa Tumblr-oldalán tett közzé egy olyan mondatot, ami nem épp a politikai árkok betemetését szolgálja – írta a Mandiner.hu. A portál idézi a Bereczky Tamás által írtakat”
Részletesen átnéztem a portált, de semmi nyomát sem találtam annak, hogy akárcsak kimagyarázással is – Kocsi szerint a fizikai erőszak kifejezés nem takarja a fizikai erőszakot =)) – említették volna, hogy „vasárnap este a Bayer-showban: Bayer Zsolt és Kocsis Máté arról beszélgetnek a televízióban, hogy most már lassan indokolt lenne a fizikai erőszak az ellenzéki képviselőkkel szemben Bayer Zsolt: Provokatív lesz az első kérdésem: hogy lehet ezt kibírni úgy, hogy az ember nem... ragadtatja el magát... mondjuk akár a fizikai erőszakig? És ezt most nem tréfából kérdezem, halálosan komolyan. Isteni szerencse, hogy én nem vagyok parlamenti képviselő, mert valószínűleg nekem nem menne.”
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 17:'7; Én nem macskának nevezném Bayert, hanem politikai prostituáltnak , mint a fidesz egészét,
akik kurvának álltak, mert az jövedelmezőbb volt számukra. Bayer, maga elmekórtani eset! Nem mellesleg Auschwitzban a magafélék álltak be kapónak! Van még olyan papucsállatkával egy szinten vegetáló kretén, aki képes ennek a mellékterméknek a dumáját egyáltalán meghallgatni? Ezek simán elmebetegek. De! Gondoljuk el, (és ez a jövő, ami a múltból következik), magyar katolikusok százezrei mennek majd és szavazzák az ország nyakába ezt a mocskos bandát. Miért? Mert ez kell nekik?!
Nessy
@Eladott Ország: Meg a határon túli "hű magyarjaink" a sok milliárdért! Nekik meg aztán teljesen mindegy, csak pénzt kapjanak. Döntésük ódiumát nem kell vállalniuk!
silber13
@durbincs: Kuss bunkó buzeráns templomgyalázó!
RonaGyuri
Zsóti ismét hozta a formáját

nem mintha az elmúlt napokban nem mutatta volna ki a foga-fehérjét

„Mind feltámadt

Feltámadtak. Illetve ezek nem pusztulnak el sohasem. A reinkarnációik itt járnak közöttünk mindig, legfeljebb időnként háttérbe húzódnak, csendben maradnak.
BAYER ZSOLT”
címmel rittyentett vezércikket a párt központ napilapjában. Pontosabban a főoldali ajánlóban így szerepel.
Maga az irkodmány tipikus ócska fröcsögés, hazudozás ls idegrángás szerű szitkozódás, mint szinte minden, amit ez a … kibocsát magából.
Akár azt is mondhatnám, hogy az lenne a meglepő, ha nem így lenne. Azonban ez az irkodmány már tőle is a legócskábbak közé tartozik, több szempontból is.
Pár nappal Mindenszentek és a halottak napja előtt feltámadásról idétlenkedni már közelit az Őszentsége le vén gazemberezéséhez.
S egyben újabb eklatáns példáját hozza arra, hogy ez a műveletlen paraszt-suttyó – aki egyébként szeret idézetekkel dobálózni -, arról tanúskodott, hogy nem tudja mit jelent a reinkarnáció!!! =))
nezelodo
@durbincs: okt. 29. 11:00. Büzlő halfarok, meg vagyok sértve! Az 50 IQ. az enyém nekem adtad, hogy mered elajándékozni! És hogy mersz kihagyni a dicsőség listádból, kikérem magamnak! Ennyit ér a nekem ígért hűséged? Hogy te milyen megbízhatatlan vagy! Na ha ezt ha megtudja a táncos Fletó tuti, hogy elapad az apanázsod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.