Több mint 15 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak egy szerb férfinél Tompánál.

31 millió értékű drogot foglaltak le Tompánál – videó

A férfi egy Peugeot típusú személygépkocsi vezetőjeként jelentkezett belépésre 2019. október 25-én 16 óra 15 perckor. Útlevelének ellenőrzését követően a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei átvizsgálták a járművet, melynek során az üzemanyagtartályból, valamint a pótkerékből kábítószergyanús anyagok kerültek elő.

A szemle során az üzemanyagtartályban talált 21 csomagban összesen bruttó 15.678 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak és foglaltak le, mely – az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján – THC-t tartalmaz. A pótkerékből kiemelt, szúrós szagú növényi származékból vett minta a tesztelés során marihuánára pozitív jelzést adott. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja a 31 millió forintot.

Az ügyben a további eljárást – az 52 éves szerb gyanúsított őrizetbe vétele mellett – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
jól látom, hegesztett acélfelni? Ügyes...
Fantomasz
Ez a xar kell az emberiségnek ,szívjátok egyétek kanálszámra nemszámít hülye ,méghülyébb ,leghülyébb amúgy sem vagytok normálisak ! :-((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.