Stohl: " Le kell csökkentenie a kormánynak minimum 15%-al a nyugdíjat, mert hatalmas összegeket kapnak a nyugdíjasok! Az így megtakarított pénzből pedig lehetne fejleszteni az egészségügyet, ami mondhatni romokban hever. Aránytalanul sok nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok. Nyugodtan lehetne belőle lefaragni, így rengeteg pénzt spórolhatnánk meg. Abból már könnyedén lehetne fejleszteni a egészségügyet. Csak néhány példát említek. Lehetne költeni eszközök beszerzésére, épületek- és fűtésrendszerek korszerűsítésére. Ezek az igazán fontos dolgok. NE a nyugdíjasokat tartsuk királyként! "

Forrás: tv2-most.me
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kedves szüleid hogy vannak? Csak úgy kérdem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@görbetükör: Elég szomorú, hogy ebben a kormányoldal jár elöl. De igazságosnak, tárgyilagosnak kell lennünk, bárhonnan jön álhír,a szerzőjének komoly következményekkel kelljen számolnia.
görbetükör
@Nyírfa: Nálunk komoly következmény csak annak van, aki nem "hazafi".
Egyébként a hírek valódisága azonos szinten van az emberek vitakultúrájával. Tökéletesen megérdemlik egymást!
nevemnick
Montenegrói siteről küldik ezeket a szarokat. Nem kell felülni ezeknek az oldalaknak, mivel mindegyik egy álhír lap.
division
@Horizont: Köszi hogy megírtad hogy álhír, már én is ugrottam ere a marhaságra pedig nem szoktam, csak "szegény" Buci csinált már ezt azt amit nem kellett volna, így az ember olykor semmin nem lepődik már meg.
Nyírfa
@görbetükör: Egy valódi hír: Megszállta a NAV a Momentum irodáját. Koholt vádak: a maguk módján ezek is álhírek, és, igen, megint csak a kormányoldal felől. Ez a fidesz kultúrája.
Nyírfa
Nektek nem ugranak el az oldalak? Egy kínlódás megírni egy kommentet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.