A Clark Ádám téren a Párbeszéd aktivistái egy molinót feszítettek ki az Alagút bejárata fölé, hogy így tiltakozzanak "Vlagyimir Putyin, a diktátor érkezése ellen"- nyilatkozott a helyszínen Barabás Richárd, a párt elnökségi tagja és szóvivője. A szóvivő szerint különösen botrányos, hogy nem ismerjük a tárgyalások részleteit. A kis molinót reggel feszítették ki egy kis időre, de Putyin csak délután hajt majd el itt. 

Az Index beszámolója szerint Barabás közölte: "tűrhetetlennek tartják, hogy egy szuverén ország miniszterelnöke bármikor csettintésre ugrik, ha Putyin ide kíván jönni Magyarországra. Továbbá a találkozó botrányos is, mert nem ismerjük a tárgyalás részleteit." Hozzátette: "Elengedhetetlen hogy Putyin és Erdogan helyett az igazi demokraták, köztársaságpártiak és zöld politikusok vezessék a közösségeket"

Putyin csak délután hajt majd a reptértől a budai Várba, és bár a Clark Ádám teret várhatóan útba ejti, de a párt sokkal korábban, reggel 9-kor feszített itt ki molinót. Ezt ráadásul csak arra a pár percre hagyták kint, amíg a Párbeszéd szóvivője sajtótájékoztatót tartott a tér túloldalán – teszi hozzá a 444.hu.

Forrás: Index, 444.hu

Címlapkép: Facebook/Párbeszéd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
A Párbeszéd-aktivisták figyelmébe: az országok vezetői olykor párbeszédet is folytatnak.
jesz
amióta még a csapból is az a hülye brexit folyik, azóta televan a tököm az demokráciával...mert azt állítják, hogy a világot kifosztó brit birodalom az igazi demokrácia..hát látom...a sok fasz állandóan keresztbetesz a másiknak, miközben azt hiszik példát mutatnak a volt kommunista blokknak..

Hát nem mutatnak jó példát..aljas, hazug népség...akkor már az norbáni diktatúra, mint az évekig elhúzódó húzd meg, ereszd meg...még a királynőt is behúzták a csőbe, ő meg azt hitte demokrácia jegyében...hát nem.
Eriksson
No, a kis szarosok most jobban érzik magukat?
Lepényleső
Történések alapján a következtetés levonásának ismertetése az tüntetés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.