A magyar külgazdasági és külügyminiszter Veronika Szkvorcova orosz egészségügyi minisztertől kapott ajándékot a születésnapja alkalmából.  Szijjártó Péter ma ünnepli 41. születésnapját.

Igor Akinfejev, az orosz labdarúgó-válogatott kapusa által dedikált mezt adott Szijjártó Péternek 41. születésnapjára a Budapesten tartózkodó orosz egészségügyi-miniszter

- írja az Origo.

Szijjártó Péter ezt a focis szülinapi ajándékot kapta az orosz delegációtól – fotó

Fotó: MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS AND TRADE

Forrás: Origo

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem feltett lábbal nézik kedvenc sorozatukat a nappalinkban
luiz
Az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem feltett lábbal nézik kedvenc sorozatukat a nappalinkban
Clavigo
Nyasgem,Petike,,a születésnapod alkalmából.
namihami
És egy poló már elég volt Petike megvásárlásához. Ezek szerint róla nincs olyan akta az orosz archivumban, mint a kalácsadójáról? Annál már póló se kell, elég a madzagot rángatni.
M107
Büdös hazaáruló
Meg kéne sklapolni és kitépni a szíved te büdös geci ...
Redvás tetű
RonaGyuri
Egy aktuális kérdés

az elmúlt napok és a közelmúlt eseményei, mondatai egy fontos kérdést vetett fel

Ha az elmúlt hetek, napok legjellemzőbb szavát akarnánk megtalálni, igen hó esélye lenne a SZARDOBÁLÁS –nak. Két és fél héttel a választások után a megelőző idők megszokott ártalma, nem hogy nem csökkent, de intenzívebbé kezd válni.
A párt központi napilapja „Soha ilyen biztos lábakon nem állt Magyarország”, ami így folytatódik: „gázellátása, mint jelenleg a történelem során először tele vannak a magyarországi gáztározók – mondta a külgazdasági és külügyminiszter, miután tárgyalt Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával.”
Nos ez az egyébként címnek is választott fél-gondolat engem – is, gondolom ezzel sem vagyok egyedül – elgondolkodtatott. Egyből az ugrott be: hogy első-lányka a biztos saját lábakat kedveli.
Hogy a Szájjártató által víziónált biztos láb mennyire saját azt nem tudom, de attól tartok, hogy a szardobálás ehhez is hozzátartozik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.