Balogh Krisztina úgy döntött, hogy nem magánlevélben reagál a közmédia által küldött felkérésre, ezért az MTVA-tól kapott felszólításán túl megosztott velünk egy nyílt válaszlevelet is. A levelet Balogh Krisztina engedélyével teljes egészében közöljük: „Mélyen tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr! Sajnálom, ha bármilyen módon azt a látszatot keltettem, hogy az M1 esetében nem egy objektív, pártatlan, kiegyensúlyozott hírcsatornáról van szó, hanem a kormányzó Fidesz-KDNP kampányeszközéről. Valójában be kell látnom, hogy ez a sugallat hamis, szemben az MTVA teljesen tényalapú tájékoztatásával, ezért elismeréssel kell adóznom kollégáim fáradhatatlan oknyomozó tevékenységéért, amellyel részletesen bemutatták és felgöngyölítették az olyan korrupciógyanús történeteket, mint a trafikmutyi, a Microsoft-botrány vagy az Elios-ügy. A közszolgálatiság mércéje szerint feltárták azt is, hogy miből gazdagodott meg hirtelen a miniszterelnök egykori gázszerelője, Mészáros Lőrinc, vagy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hát ez valami parádés. *5
Sok-sok ilyen ember kéne, gratulálok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Értem én az iróniát, de az nem fegyver egy gátlástalan maffia ellen.
luiz
@luiz: Folyt. Elovassa 5-10 ezer ember oké. A nagytöbbséghez el se jut, de ha mégis azt se tudják miről szól, majd legfeljebb összeollóz nekik belőle valamit az MTVA, hogy ők is megértsék
nemkati
Az MTVA minden országos napi- és hetilapnak, minden vidéki médiának eljuttatja Balogh Krisztina bocsánatkérő magánlevelét, mely a következő:

„Mélyen tisztelt Papp Dániel Vezérigazgató Úr!

Sajnálom, ha bármilyen módon azt a látszatot keltettem, hogy az M1 esetében nem egy objektív, pártatlan, kiegyensúlyozott hírcsatornáról van szó, hanem a kormányzó Fidesz-KDNP kampányeszközéről.

Valójában be kell látnom, hogy ez a sugallat hamis, szemben az MTVA teljesen tényalapú tájékoztatásával.

Örömmel láttam, hogy a köztévében egyáltalán nem érvényesül kettős mérce. Tanúsíthatom, hogy az MTVA-nál töltött időszakban sosem szembesültem cenzúrával.

De mindezeknél nagyobbra becsülöm az MTVA-ban, hogy hozzáértő elemzőket hívnak szakérteni a közéleti műsoraikba. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a vendégek minél több létező véleményt megjelenítsenek

Őszintén kérek bocsánatot a cégtől, mert az MTVA igyekszik betartani a közszolgálatiság alapelveit.

Barátsággal,
Balogh Krisztina,
volt munkavállaló"
Nessy
A királyi média annyira "tiszteli" a tényeket, hogy még véletlenül sem foglalkozik vele, nem zavarja vele össze a hívek gondolatait!
Azért aranyos, mikor a jó hírnevét félti! Pedig ahol nincs, ott ne keress!
SystemError
Ez mekkora! Respect a bátor és szellemes stílusért. Az meg, hogy ez a baszadék, hírhamisító Pöcs Dániel művel elképesztő, de hát ő is csak 1G
Nessy
Fidesz tempó! Nem a leírtakat cáfolja, (talán nem is tudná!), hanem perrel fenyegetőzik! Polt Péter meg majd fehérre mosdatja, mint anno a hírhamisításból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.