Egyre többen választják a hamvasztást, a Budapesti Temetkezési Intézetnél (BTI) megrendelt tíz temetésből nyolc már hamvasztásos, urnás, illetve szórásos – mondta a csütörtöki Magyar Nemzetnek a BTI szolgáltatási igazgatója.

Egyre többen választják a hamvasztást

Harsányi Andrea tájékoztatása szerint a hamvak szétszórása a legolcsóbban 170 ezer, fülkébe temetése 220 ezer, urnasírba helyezése 270-280 ezer, míg egy koporsós temetés szimpla sírba 370-400 ezer forint.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
És ahogy ezt az utóbbi években sajnos tapasztaltam, az ezzel foglalatoskodók majd a hamis áhitat mögé rejtőzve szépen felemelik az urnás temetés árát is a költségek növekedésére való hivatkozással...
Az kegyeleti üzlet legjobb és legkiszolgáltatottabb ügyfelei a gyászolók, a fájdalommal küszködők, a szeretetre áhítók és a szeretetet hirdetők, az istenhívők seregei...a sznobokat azért nem sorolom ide, mert azokat nem szánom...
maci0427
Szégyen és gyalázat az elhunytakból és a hozzátartozóiktól irreálisan magas összegeket kérni , ebből meggazdagodni sokuknak , főleg Budapesten drága minden temetés a vidékiekhez képest és az újraváltás is ! Na de szomorú és megdöbbentő az is , amikor az ilyen olyan megélhetési nehézségükre panaszkodó és segélyekből élők kérnek és rendeznek több százezres sőt milliós temetést nagy felhajtással , ami már irritáló és értelmetlen ! És lopják le a sírról a virágokat , fémvázákat és mindent amit csak pénzé tudnak tenni a tolvajok , a sírgyalázók !
maci0427
Szégyen a halottakból meggazdagodni és jól élni !
simmering73
Hát ha még az árak közelítenék a valóságot.
Ismerősöm édesapját tavasszal temették. Urnában, már megváltott sírba helyezték, Pest melletti kisvárosban, közel 400 ezer forint volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.