Bácskai János volt fideszes városvezető bőkezűen jutalmazott a "tanácsokért".

Baranyi Krisztina kirúgta az előző polgármester tanácsadójátFotó: Facebook/Baranyi Krisztina

Felbontotta az önkormányzat Zymhod Kft.-vel kötött szerződését csütörtökön Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere.

A frissen megválasztott IX. kerületi vezető Facebook-oldalán arról tájékoztatott, a 2015 áprilisa óta életben lévő szerződés szerint Tóth László , a Zymhod Kft. tulajdonosa

havi bruttó 381 ezer forintért üzletviteli tanácsokkal látja el a ferencvárosi polgármestert, mindezt szóban, a teljesítést dokumentumokkal nem kellett igazolni, a polgármester saját kezűleg tanúsította.

A hvg.hu megemlíti, Tóth László a Ferencvárosi Lokálpatrióták Egyesület támogatásával indult a IX. kerületi önkormányzati választáson képviselőjelöltként, Baranyi szerint a Fidesz támogatásával. Az egyesületnek is van (még) szerződése a kerülettel,

a Ferencváros újság cikkeinek átolvasása és ellenőrzése havi 100 ezer forintjába kerül az önkormányzatnak 2019 márciusától ez év végéig.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Borsodi: Kell, kell. Nincs ilyen. A politikus megszerzi a hatalmat és ha tisztességes akkor szakértőkkel veszi körbe magát. Sokkal és sokfélével.

Ha nem tisztességes, akkor vejkókkal, csókosokkal, szarosokkal, rokonokkal, hűbéresekkel. Szemét emberekkel.
Józsipapa
Ilyen tetves polgármesterei voltak - vannak a
fideSS- nek.
Amit a maffia csinál nagyban, azt csinálják
lentebb.
kereső
Mit is kiabált a fidess 2006-2010 között? "Szétlopják az országot"!. Na igy lopták szét -Gyórben,Bpesten, Szolnokon,Szombathelyen...etc., a fidesess polgármesterek 2006 óta. Lehet Gyurcsányozni ösmét.
Eriksson
Jól tette. Olyan embereket alkalmazzon, akik hozzá lojálisak.
Eriksson
A felszabaduló havi 381 ezerért inkább társalkodónőt vegyen maga mellé.
Borsodi
@Peller Anikó: Borsodban ahol a fidesz van hatalmon a második felállást ismerjük,ezért van,hogy nem lehet le váltani őket.Minden vezetői tisztséget pozíciót,csak azok közül tölthetnek be akiket felsoroltál,nem probléma az iskolai végzettség ,megoldják. @kereső: Továbbra is lophatnak mert felhatalmazást kaptak, amivel élnek is,legtöbbjük Orbánnak hiszi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.