Bácskai János volt fideszes városvezető bőkezűen jutalmazott a "tanácsokért".

Baranyi Krisztina kirúgta az előző polgármester tanácsadójátFotó: Facebook/Baranyi Krisztina

Felbontotta az önkormányzat Zymhod Kft.-vel kötött szerződését csütörtökön Baranyi Krisztina, Ferencváros új polgármestere.

A frissen megválasztott IX. kerületi vezető Facebook-oldalán arról tájékoztatott, a 2015 áprilisa óta életben lévő szerződés szerint Tóth László , a Zymhod Kft. tulajdonosa

havi bruttó 381 ezer forintért üzletviteli tanácsokkal látja el a ferencvárosi polgármestert, mindezt szóban, a teljesítést dokumentumokkal nem kellett igazolni, a polgármester saját kezűleg tanúsította.

A hvg.hu megemlíti, Tóth László a Ferencvárosi Lokálpatrióták Egyesület támogatásával indult a IX. kerületi önkormányzati választáson képviselőjelöltként, Baranyi szerint a Fidesz támogatásával. Az egyesületnek is van (még) szerződése a kerülettel,

a Ferencváros újság cikkeinek átolvasása és ellenőrzése havi 100 ezer forintjába kerül az önkormányzatnak 2019 márciusától ez év végéig.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Aki a józan ész és a tisztesség nevében nem képes megfelelő tanácsokat adni (például, hogy nem ürítjük ki az irattartókat, mert az törvényellenes), azt nem hogy kirúgnám, de még a javadalmazását is visszaperelném.
Józsipapa
Ez a Bácskai egy tuskó paraszt!
Hűtlen kezelésért feljelenteni !!!
Peller Anikó
@Klubtag: csakhát pont megfelelő tanácsokád adott: Kitakarítani az irattartókat, mert mindegyikért 100 év börtön jár. Fejenként.
Klubtag
@Peller Anikó: ...na ez meg már megalapozza a kirúgását..."nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni", hogy a fidesz kedvenc "bonmot"-jával éljek...ez így van rendjén.
Csizmás Kond
...persze hogy kirúgta...ez most sokak szemében egy nagyon jó pont...viszont várjunk egy két évet és akkor nézük meg heyébe hányat vettek fel és mennyiért...mert mindig ősszel számolják a libákat...
csak úgy....
ha minden pógármesterhez + hozzá adunk 2-3 jól fizetett tanácsadót?
mi lenne, ha a sületlen,tesze-tosza figurák,akiknek tanácsra van szükségük,azok nem jelöltethetnék magukat?
Peller Anikó
@csak úgy...: Aki értelmes az ritkán megy politikusnak. Szükség van szakértőkre, nagyonis. Nagyon nagyon.

De az szakértő legyen, ne ám a vejkó, mészáros vagy csókos tót.
namihami
Vajon kitől láthatott nemhogy ilyet, de portásig lemenően, hasonlót?
Gondolom, ez egy bizalmi állás. Csak nem egy fideszbesúgót kellett volna maga mellett etetni-itatni? Mert ugyebár ennek a ""tanácsadónak"" egyetlen éjszaka elég lenne az új vezetés mellé állni és a Fidesz irányából kategórikusan eltávolodni.
Borsodi
Ha annyira jó szakértő valaki azt kell kinevezni,a polgármestert meg el zavarni .Ugyanez a helyzet a tanácsadókkal is ha egy miniszter nem tudja mi a jó a népnek mire van szüksége azt le kell váltani,nem kamu állásokra fizetni milliókat.Krisztina példádat követhetnék többen is. ingyen élő seggnyaló gazembereket le is kell buktatni.
csak úgy....
@Peller Anikó: én másként látom!az értelmesek politikusnak mennek és az értelmüket arra használják,hogy pld. vietnámba kórházat ,erdélyben,mexikóban templomot építsenek ,mert ettöl sem akad ki a magyar benszülött...
kereső
"havi bruttó 381 ezer forintért üzletviteli tanácsokkal látja el a ferencvárosi polgármestert, mindezt szóban, a teljesítést dokumentumokkal nem kellett igazolni, a polgármester saját kezűleg tanúsította."- ez egy nemszerződés.Ilyenekért a NAV nagyon meg tud haragudni- és szinlelt szerződést kiált. Ha áfa alany a szzerződő fél, az ilyen szerződések áfa tartalma nem levonható, és mivel semmiféle bizonyiték nincs az önkormányzatnál a tanácsadásról- ez kérem szépen nem elszámolható kifizetés.(ha magánszemély kapta volna- akkor adó+járulékköteles jövedelem)
Peller Anikó
@Borsodi: Kell, kell. Nincs ilyen. A politikus megszerzi a hatalmat és ha tisztességes akkor szakértőkkel veszi körbe magát. Sokkal és sokfélével.

Ha nem tisztességes, akkor vejkókkal, csókosokkal, szarosokkal, rokonokkal, hűbéresekkel. Szemét emberekkel.
Józsipapa
Ilyen tetves polgármesterei voltak - vannak a
fideSS- nek.
Amit a maffia csinál nagyban, azt csinálják
lentebb.
kereső
Mit is kiabált a fidess 2006-2010 között? "Szétlopják az országot"!. Na igy lopták szét -Gyórben,Bpesten, Szolnokon,Szombathelyen...etc., a fidesess polgármesterek 2006 óta. Lehet Gyurcsányozni ösmét.
Eriksson
Jól tette. Olyan embereket alkalmazzon, akik hozzá lojálisak.
Eriksson
A felszabaduló havi 381 ezerért inkább társalkodónőt vegyen maga mellé.
Borsodi
@Peller Anikó: Borsodban ahol a fidesz van hatalmon a második felállást ismerjük,ezért van,hogy nem lehet le váltani őket.Minden vezetői tisztséget pozíciót,csak azok közül tölthetnek be akiket felsoroltál,nem probléma az iskolai végzettség ,megoldják. @kereső: Továbbra is lophatnak mert felhatalmazást kaptak, amivel élnek is,legtöbbjük Orbánnak hiszi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.