1. Elmentünk a legrosszabb hírű budapesti kórházakba – Döbbenetes dolgokat meséltek a betegek 2. Az Orbán bújtatott Gruevszki úgy él Budapesten, mint hal a vízben! 3. Russian Today: Az USA szerint felháborító volt a Putyin és Orbán találkozó 4. Gyurcsány Ferenc: “Orbán hazaáruló!” 5. Spiegel: Orbán végleg búcsút int az...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az igazi baljós árnyék

Egy jó, sőt igen-jó kérdés: mit keresett és mit kapott Putyin, s Orbán?

A b1.bkoger nickgrabowszki „Putyin elküldte Orbánt Kijevbe, hogy Ukrajna felosztásáról tárgyaljon” címmel elmélkedi a kérdésről.
Ahogy enni szokott meglehetősen relevánsnak tűnő megállapításai egy igen fontos kérdést vetnek fel. Amit a klasszikus mondás átírásával lehet jellemezni. A mondás: „remélhetőleg igaz, mert viccnek nagyon durva”.
Nos a kérdés az, hogy Orbán komolyan gondolta-e, vagy csak már ott tart, hogy nem is tudja mit cselekszik?
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Ha nem érted akkor nem biztos, hogy benned van a hiba

legfeljebb akkor, ha normális ésszel meg akarod érteni

A mai matyar rögvalóság tele van varázslatos eseményekkel. Ehhez képest a csodarabbi, aki pl. egy csettintéssel el tudja űzni a szombatot a 100 $-is méteres körzetéből nevetséges kezdő. A hvg.hu fizetős része számol be az első-vej újabb csodatettéről. Ami érdekes, hogy „csak néhány hete derült, hogy a Lónyay 29 Projekt Kft. tulajdonosa Tiborcz István cége, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. lett, és a Gránit Banknak máris bejegyezték a zálogjogosultságát 500 millió forintra a hitelnyilvántartóban. A cégvásárlás szeptember 9-én történt, a zálogjogosultságot pedig október 3-án tették közzé.”. De mondjuk van ilyen, ha nem is gyakran.
Azonban az igazi poén, hogy „a zálogjog a cég bérleti szerződésinek bevételeire vonatkozik”, amiben az igazi plust, hogy néhány napja még a cég indulási terveiről sem döntött! =))
Terv még nincs, de a remélt bevétel fedezett képes!! =)) Hogy ez abszurd? Dehogy, ha figyelembe vesszük, hogy kinek szól!!! =))
Klubtag
@RonaGyuri: ...Hogy is volt az anno, mikor Horthy Hitlerrel Erdély visszacsatolásáról egyezkedett, cserébe a végsőkig való behódolásért...abból is - mi magyarok - milyen "jól" jöttünk ki. :o(((
RonaGyuri
@Klubtag: azért az sem lenne piskóta, ha a kárpátaljai külmagyarok belmagyarrá vedlenének! =))
Klubtag
@RonaGyuri: ...no akkor tehetné fel a kérdést joggal az EU, hogy mikorra is tervezzük a HUexitet?...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.