Ma a Kereszténydemokrata Néppárt az egyetlen történelmi, kereszténydemokrata, keresztényszociális, és az egyetlen világnézeti párt a magyar politikai palettán - jelentette ki Semjén Zsolt csütörtökön az Országházban. Semjén Zsolt a 75 éves a kereszténydemokrácia Magyarországon címmel rendezett ünnepi ülésen felidézte a párt 1944-es megalakítását, kiemelve, hogy az alapítóatyák ellent mondtak előbb a barna, majd a vörös diktatúrának. Rámutatott: a KDNP az egyetlen történelmi párt, amelyik a porondon maradt, és ez annak köszönhető, hogy hűségesek maradtak ahhoz a kereszténydemokrata örökséghez, amelyet az alapítóatyák lefektettek. Ez az az erkölcsi alap, amely 75 éven át megtartotta a kereszténydemokráciát Magyarországon - mutatott rá a kisebbik kormánypárt elnöke. Hozzátette: KDNP ma az egyetlen kereszténydemokrata és keresztényszociális alapokon álló párt.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Az egyetlen valóban - a porondon... vagy a palettán, amely a maga mérhetetlen, nulla egész nulla százalékos eredményével állami fenntartásban részesülhet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Az egyetlen valóban - a porondon... vagy a palettán, amely a maga mérhetetlen, nulla egész nulla százalékos eredményével állami fenntartásban részesülhet.
kokopelli
@RonaGyuri: igaz,hogy 1949-től 1989-ig "tatarozás miatt zárva" voltak a "csuhások",de a számtan
nem erősségük máig sem! (;-))
Clavigo
A frakcióban többen ülnek,,mint ahányan szavaznának ezekre a hulladékokra,,külön a fitymasztól.. Seggtörlő kendőnek jók vagytok Orbán valagán,,,,kb.ennyi. oszt jó napot.
Nyírfa
Céljuk a társadalom átalakítása...ja, kifelé Európából, a civilizációból. Azért vagyunk páran, akiknek ehhez van is, lesz is szavuk.
Nyírfa
@kokopelli: Kerestem a neten azt a 75 éves munkásságot, de nem találtam. Sem '45 előtt, sem utána, ami érthető.
Nagyzolni, nagyot mondani, azt tudnak.
nezelodo
Hát nálunk is volt, négy taggal, háromféle párt változatban. Volt amelyik tagról az egyik jó ismerője úgy vélekedett, ha bemegy a templomba, akkor azt újra kell szentelni.
kokopelli
@Nyírfa: Két félidőben nevezték magukat KDNP-nek! 1943-tól 1949-ig,majd 1989-től máig!
Matekból vöröscsillagos 1-es a csuhásbos-nak!
Nyírfa
@kokopelli: Igen, de ez a nyúlfarknyi idő nem nevezhető történelmi fennállásnak, a tevékenységük pedig annyiban merült ki '43. és '49'. között, hogy állítólag elutasították a fasiszta eszméket , később pedig megpróbálták elhárítani a kommunista veszélyt.
Egy nevet sem találtam, aki a párt nevében vagy "szellemében" valami említésre méltót tett vagy mondott a hat év alatt.
Valójában szánalmasak, és, ha lenne kedvem röhögcsélni rajtuk, megtenném, de nincs, mert halálosan unom őket.
vacsi
Hogy lehet ennyi marhaságot összehordani?!
Józsipapa
Zsótika - ez mind igaz, papíron leírva;
de a valóságban , a mindennapokban
kurva messze vagytok tőle.
Egy púp vagytok a fideSS hátán; akik bevittek
a parlamentbe; olyanok vagytok mint a herék!!
Rabló tolvaj csaló álkeresztények !!!
SystemError
Na már ezek is a fidess utáni időkre gyúrnak a fidess hónalja alól...
bencemacska
@vacsi: ma, 14:27
Olvasd el a plágium ügyéről szóló Wikipédia anyagot, és rájössz!
hu.wikipedia.org/wiki/Semj%C3%A9n_Zsolt
Nessy
A parlamentbe is úgy jutottak be, mint a bolha a szobába! A bolha a kutya bundájában, a KDNP fidesz listákon, mert kell pártunknak és kormányunknak a dupla frakció, annak minden előnyével!
SystemError
@Szeparepa2: Sajnos a rózsafűzéres mamós és savazós papós bázist mindig behúzhatják majd... Azért a vallásból mindig jól meg lehetett élni és sajnos az nem múlik el. Persze beszélünk max 3-5 százalékról. Ennél többet ez soha nem fog tudni, de ők már erre gyúrnak ahogy látom. Remélem azért mert úgy látják, hogy hamarosan a fidesznek ennyi sem lesz.. Mondjuk egy olyan videó, ahol Semjént bekokózva kúrja két szarvas sokat segítene, hogy ne éljenek túl
SystemError
@durbincs: Na nézzük automata pöcs vagy-e? Most mondj valami mást..
SystemError
@durbincs: Shikari vagyis Bringás vagyis Rea.. bocs ja Durbincs, más a karakter, de olyan hasonló az agyfasz rizsa nálatok, hogy mindig keverem már..:) Biztos csak véletlen...
SystemError
@durbincs: Mi a helyzet a Dacia-val, húzza még a szamár? Szegénykém már múlkor sem bírta a berágott csapágyakkal, amiből amúgy ott van az új, csak hát nemzetileg lusta vagy kicserélni. Nem tudod mi románul az ip cím arcú trollsereg lefordítva? Hány török használt autót húz el egy Dacia 100-as benzinnel? Hány fokos emelkedőn képes elhúzni egy Dacia 2db zöldséges Mercit?
nezelodo
Ez a notórius mocskos szájú ziher, hogy kereszténydemokrata, volt szerencsém látni ilyent, igaz az is a damaszkuszi úton jött rá, hogy már nem is lenini elveket vall. Nosza neki, elkezdett zaklatni, komcsizni ismeretleneket, azt gondolván, törli a büntetett előéletű státuszát.
Kedves hivatásos Istenhívők! Ha létezik a teremtő, amit szezonális keresztényként ti is "vallatok", nem lehet ám átverni, mert "Isten szeme mindent lát!"
kokopelli
@Nyírfa: ...gondolod,hogy a KDNP nyaloncai utánanéznek,hogy az említett két időszakban mit teljesített az
"oximoron" nevű viccpártjuk? (kivéve a háborús fegyverek és a halálbamenő szerencsétlenek megáldását!!)
A templomba sem az "igét" megkérdőjelezni mennek be a hívők!Sok-sok évtizedea "kereszténydemokrácia"
szó már nem jelent semmit! A "Józsi nénik" és a "Mari bácsik" nem gondolkoznak el rajta! Körösztyény oszt
annyi! "..nem lehöt asz véletlen aranyoskám!"- a válasz...mint nyugaton!
advocat
Egy dolgot szeretnék látni. Hány tagja van a pártnak? Nyilvántartásilag! És ne feledjük! Az inkvizíció is keresztény gyökerű volt!
SystemError
@advocat: Soha nem a vallás gyilkolt, hanem az mindig intézményes egyház a politikával karöltve... Mármint egyetértek, csak így teljes szerintem. Mert a KDNP-re is igaz, hogy kokót szív és vizet prédikál!!! :)
Nyírfa
@kokopelli: Vagy a papoknak kellene végre a valóságos istent (Szeretet) szolgálni, és akkor Józsi néni és Mari bácsi nem migránst rettegve fog hazaosonni a kuckójába, vagy eljön a nagy magyar felvilágosodás, és rájönnek a vallásos emberek, hogy eddig a papok, a politikusok mondták meg nekik, hogy Isten szerint miféle a világ, ki a barát, ki az ellenség, és főleg, hogy kire kell szavazni.
Tartok tőle, hogy mindkét eshetőségre várnunk kell. De: hallottam én már nyilatkozni parasztembert a tévében úgy, hogy az állam leesett a józanságától. Szóval, míg élek, remélek. :)
kokopelli
@Nyírfa: " a remény hal,meg ...a béka", mondja a haverom mindíg! Máshol is van un. Kereszteny Demokrata
Párt (Únió), söt Keresztény Szociális Párt (Únió),de azok kicsit szerényebbek a hatalmon! (;-)) Hozzájuk jár a ve-
zér is nyugatra laposkúszásban dörgölődzni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.