Hozzászólt egy Pesti Srácok-cikkhez, megírták róla, hogy momentumos. Pedig nem is az, több éve aláírt egy támogatói listát, amit aztán visszavont. A Kubatov-listát ezek szerint nem frissítették. Elgondolkodtató történet 2019 Magyarországáról. Nem elég jól kormányozni, a propagandaháborút is meg kell nyerni – ez egy közepesen hosszú Pesti Srácok-cikk arról, hogy a Fidesz hiába kormányoz nagyszerűen, ellenfelei „csodafegyverek” sokaságát kapja meg külföldi gazdáitól. A budapesti Péter is elolvasta a cikket, ahogy ő fogalmaz, „csak hogy kilépjek a buborékból.” Nem bírta ki hozzászólás nélkül. Ez a komment este született meg, reggel már ott virított alatta a válasz: „mondja ezt egy Momentum szimpatizáns”. Péter most megdöbbent. „Kicsit olyan érzésem van – írta nekem –, mintha tényleg lenne egy háttérhatalom, ami az „ellenségről” azonnal lerántja a leplet. De ez a háttérhatalom nem a liberálisoknak, hanem a Fidesznek dolgozik – egyetlen éjszaka alatt lenyomoztak.”

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A magyar rögvalóságot ismerve én inkább azon csodálkoznék, ha nem nyomoznák le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Az ellenség aki,munkából él és nem fideszes.
Nessy
Az idén már én sem tudtam elmenni! Sikerült kipróbálnom milyen az isiász
pedig tényleg nem iszom, de két hét szobafogság, mert 17 lépcső van a földszintre, ahol lakom. Úgy, hogy akik ezen gúnyolódnak, nem ártana nekik sem "kipróbálni". És megnyugtattak, hogy ez jön, megy, amikor eszébe jut. :-((
bencemacska
@Klubtag: ma, 16:57
A Népszava nem adta ki a kommentelőit, és védőt is biztosított számukra. Németh Péter becsületesen járt el.
Csak az került kellemetlen helyzetbe, aki ugyanazt a nick nevet használta másutt is! Én meg olyan peches voltam, hogy nem tudtam belépni - saját hibámból - a Népszava fórumára, ezért az általam favorizált és előfizetett hetilap azonos témájú cikkéhez szóltam hozzá. Ezért csak páran jutottunk el a rendőrségre. De vádemelésig mi se jutottunk el.
Én azzal sértettem meg a becsületét és a jóhírét a feljelentőnek, hogy arra kértem: a sajátjával verje a csalánt! Azóta sem tudom melyikben tartja ami nincs neki!
SystemError
@Nessy: Régen bíróságii engedéllyel azt meg lehet mondai, hogy ki mit írt be a böngészőbe vagy a google keresőbe és nem a gépedből, hanem ahogy mondod a másik oldalon. Minden magyarországi forgalom a BIX-en keresztül csatlakozik a nemzetközi hálóra, mely a 13. kerületben található. Mint írtam régen bírósági engedéllyel, ma már alapos indokkal, ha jól tudom...:) Tehát telefon Bélának, aki ránéz majd lepapíroznak valami fiktív alapos indokot..:) A puha diktatúrák sokkal veszélyesebbek szerintem, mint a valódiak. Persze sokkal komfortosabbak is...:ezért veszélyes, mert nem akarjuk elhinni, ami a szemünk előtt zajlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.