Hozzászólt egy Pesti Srácok-cikkhez, megírták róla, hogy momentumos. Pedig nem is az, több éve aláírt egy támogatói listát, amit aztán visszavont. A Kubatov-listát ezek szerint nem frissítették. Elgondolkodtató történet 2019 Magyarországáról. Nem elég jól kormányozni, a propagandaháborút is meg kell nyerni – ez egy közepesen hosszú Pesti Srácok-cikk arról, hogy a Fidesz hiába kormányoz nagyszerűen, ellenfelei „csodafegyverek” sokaságát kapja meg külföldi gazdáitól. A budapesti Péter is elolvasta a cikket, ahogy ő fogalmaz, „csak hogy kilépjek a buborékból.” Nem bírta ki hozzászólás nélkül. Ez a komment este született meg, reggel már ott virított alatta a válasz: „mondja ezt egy Momentum szimpatizáns”. Péter most megdöbbent. „Kicsit olyan érzésem van – írta nekem –, mintha tényleg lenne egy háttérhatalom, ami az „ellenségről” azonnal lerántja a leplet. De ez a háttérhatalom nem a liberálisoknak, hanem a Fidesznek dolgozik – egyetlen éjszaka alatt lenyomoztak.”

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A magyar rögvalóságot ismerve én inkább azon csodálkoznék, ha nem nyomoznák le.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emerencia
A magyar rögvalóságot ismerve én inkább azon csodálkoznék, ha nem nyomoznák le.
SystemError
Senkinekne legyenek illúziói, hogy a propelleren miért nincs SSL..:) Tudjátok HTTPS://... Az ilyen oldalak belépéseinél egy kezdő IT-s is szerveroldalról könnyedén tudja monitorozni egy Wireshark nevű programmal, hogy ki milyen felhasználónévvel és jelszóval lépett be... Persze vannak ez ellen trükkök, amivel lehet védekezni, de gondolom ezzel szinte egyedül vagyok itt..:)
Peller Anikó
Azt, hogy valaki Momentum szimpatizáns azt nem okvetlenül kell lenyomozni. Néhány hozzászólásból esetleg lehet következtetni, de akár próba-szerencse alapon is bejöhet, nincs túl nagy választék. Nem kizárva persze a lenyomozást sem, mert szerintem a propi erre a célra van életbentartva. Régebben nagyon kényes volt a hozzászólásokra a propi, de mostanában szerencsére kevésbé finnyásak. Inkább a cikk beküldéseket cenzúrázzák.
SystemError
Túl misztifikáljátok ezt a "lenyomozás" dolgot. Valami nagy apparátusra gondoltok, stb, pedig az ördög mindig az apró bennfentes tulajdonosi.körökben rejlik...
Nessy
És aki egyetlen pártnak sem tagja, vagy aláírt szimpatizánsa, azt hova sorolják! Igaz, kéretlenül, a címem megadása nélkül kapok időnként fideszes leveleket, telefonokat, de hát az természetes ugyebár?
Nyírfa
Nálam ki is jelez, hogy nem biztonságos oldal, ami annyit jelent, hogy sem vírus ellen nem véd, sem adatvédelmi biztonságot nem nyújt.
Amúgy már a Népszabadság oldalain is sokszor zavartak minket, úgyhogy nem vagyok meglepve.
Nessy
@SystemError: Roppant egyszerű! Ma már úgy adják veszik a címeket, mint a piacon a dinnyét! Az ember törli, és kész! A telefonos automata szöveget meg hagyja kifutni, mert addig, míg be nem fejezi, foglaltat jelez úgyis. Ahogy a telefonoknak sem két vége volt, van és lesz, úgy a többi információs rendszernek sem!
bencemacska
@Horizont: ma, 14:45
Ne döbbenj meg, mert ez sajnos természetes a fidesz rezsimben.
Én azt tapasztalom, hogy ma már kevesebb feljelentés történik kommentelés ügyben, mint korábban, főleg 2010- 14 között történt sok balhé.
Klubtag
Ó ez a szondázás már régen működik. Az emberek bizalmatlanok, pártpreferenciáikról nemigen beszélgetnek, mikor kiviszik a szemetet. Viszont a fidesz aktivistáktól tudom, hogy a szomszédaim közül kik a híveik, ugyanis már évek óta célirányosan csak hozzájuk kopogtatnak aláírásokért. Még a 2010-es évek elején egy-két fidelitaszos hozzánk is becsöngetett, de már ez is abbamaradt, csak oda mennek, ahol tudják, hogy nem kell visszautasítással számolniuk.
Bátor legénykék ezek a Kubatov-különítményesek...
Klubtag
@bencemacska: ...rendre ítélt úgy a bíróság, hogy ez a szabad vélemény-nyilvánítás egyik formája...inkább nem csinálnak magukból hülyét, meg az ellenlábasaikból mártírt...az nem tesz jót a népszerűségüknek...
bencemacska
@Nessy: ma, 15:32
Ha kapsz még bármit is a fityisztől nem vagy ellenségként nyilvántartva.
bencemacska
@Klubtag: ma, 16:08
Emlékszel a Népszava kommentelőinek a feljelentésére?
Nessy
@bencemacska: nem jelent semmit! Anno még az elhunyt életempárja is kapott konzultációs levelet, pedig nem is volt számítógép közelbe. Be sem tudta kapcsolni a drágám.
bencemacska
@Nessy: ma, 16:44
Én azt figyeltem meg, hogy csak olyan leveleket kapunk, ami az állampolgárnak szólnak, és ME-ként vannak aláírva. Fityiszest véletlenül sem!
Klubtag
@bencemacska: ...naná, de ami inkább érdekes az az, hogy olyankor rohantak tajtékozva feljelentgetni, amikor az öntudatos sajtótermék politikai nyomásra nem volt hajlandó kiadni önszántából az azonosító adatokat, gondolták bírósági elrendelésre majd kiadják.
Nessy
@bencemacska: Az igaz.Nagyon szégyellem így utólag,de hisztis rohamot kaptam egy félévvel a temetés után életempárjának címzett levéltől. Aztán el akartam vinni a legközelebbi fidesz irodába, hogy kézbesítsék ki neki személyesen. De erről a fiatalság lebeszélt, hála Istennek!
Nessy
@bencemacska: A kerületi parlamenti képviselőtől kapok mindig Képviselő hírlevelet. Pedig sehol nem adtam meg ilyen célra az e mail címemet. Persze! Kormányhivatal,ügyfélkapu!
Aki Én
Magyar Bolsevista Népköztársaság.
...végülis komcsik vannak hatalmon.
bencemacska
@Nessy: ma, 17:27
Én is mindig megígérem, hogy megyek tüntetni, de aztán sokszor lebeszélem magam, mert nem bírok hosszabb ideig ácsorogni!
A propaganda borítékok mind bontatlanok. Korábban elvittem a gyűjtőhelyre, de most már nem is gyűjtik, megy a szelektívbe!
Borsodi
Az ellenség aki,munkából él és nem fideszes.
Nessy
Az idén már én sem tudtam elmenni! Sikerült kipróbálnom milyen az isiász
pedig tényleg nem iszom, de két hét szobafogság, mert 17 lépcső van a földszintre, ahol lakom. Úgy, hogy akik ezen gúnyolódnak, nem ártana nekik sem "kipróbálni". És megnyugtattak, hogy ez jön, megy, amikor eszébe jut. :-((
bencemacska
@Klubtag: ma, 16:57
A Népszava nem adta ki a kommentelőit, és védőt is biztosított számukra. Németh Péter becsületesen járt el.
Csak az került kellemetlen helyzetbe, aki ugyanazt a nick nevet használta másutt is! Én meg olyan peches voltam, hogy nem tudtam belépni - saját hibámból - a Népszava fórumára, ezért az általam favorizált és előfizetett hetilap azonos témájú cikkéhez szóltam hozzá. Ezért csak páran jutottunk el a rendőrségre. De vádemelésig mi se jutottunk el.
Én azzal sértettem meg a becsületét és a jóhírét a feljelentőnek, hogy arra kértem: a sajátjával verje a csalánt! Azóta sem tudom melyikben tartja ami nincs neki!
SystemError
@Nessy: Régen bíróságii engedéllyel azt meg lehet mondai, hogy ki mit írt be a böngészőbe vagy a google keresőbe és nem a gépedből, hanem ahogy mondod a másik oldalon. Minden magyarországi forgalom a BIX-en keresztül csatlakozik a nemzetközi hálóra, mely a 13. kerületben található. Mint írtam régen bírósági engedéllyel, ma már alapos indokkal, ha jól tudom...:) Tehát telefon Bélának, aki ránéz majd lepapíroznak valami fiktív alapos indokot..:) A puha diktatúrák sokkal veszélyesebbek szerintem, mint a valódiak. Persze sokkal komfortosabbak is...:ezért veszélyes, mert nem akarjuk elhinni, ami a szemünk előtt zajlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.