Miután Budapest elesett, megvan a konzervatív politikai hátországának kiemelt települése ifj, Lomnici Zoltán szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nemzeti ellenállás? Azt nem az aktuális kormányzat ellen szokás összehozni? Remélem oda menekül a kormány! Tudom, hogy a Lomnici-félék szerint a demokrácia netovábbja az, hogy az ország miniszterelnöke 8 évente egyszer kimerészkedik a gondosan megválogatott sajtómunkások elé, és felmondja ugyanazokat a penészes hazugságokat, amelyeket a harmadik kétharmada óta monológok formájában, a valóságtól elszigetelt zárt terekben ismételget. Tudom, hogy az minden demokratikus világok legjobbika, ahol a sajtópiac letarolása és az állampárti médiaszörnyeteg létrehozása után még mindig vannak rendeltetésszerűen működő sajtóorgánumok, amelyeknek újságíróit nem viszi el a fekete autó és nem vetik börtönbe sem őket. Tudom, hogy egy szavunk sem lehet az orbáni jogállamisággal kapcsolatban, hiszen még utcára lehet vonulni, lehet tüntetni a Legfőbb Ügyészség épülete előtt, a Parlament előtt, félpályás útlezárásokat lehet tartani és még senkit nem akasztottak fel nyilvánosan azért, mert nyíltan vállalta, hogy megveti Orbánt és a rendszerét. Sőt, még egyetlen parlamenti képviselőt sem szenvedett el 8 napon túl gyógyuló sérüléseket a NER verőlegényei jóvoltából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A CÖF-ön nem csodálkozom. sosem voltak normálisak!
Nessy
Édes jó fiam Lomniczi! Téged elcseréltek a kórházban csecsemő korodban! Édesapád sírva fakadna, ha hallana!
Józsipapa
Apád rendes,normális ember volt!!
Te egy aljadék vagy!!!
Ilyen baromságokat én is tudok mondani,
minden féle következmények nélkül
Te vagy a nagy szekértő - megmomdó valaki.
A CÖF illik hozzád- csizmadia - fritz -
" tolvajtársaiddal " együtt.
Az állam csecsén lógtok - és majd lógni fogtok !
+ MVM ÖTVEN MILLIÓ !!!
Józsipapa
nem ötven az;
hanem 500 MILLIÓ !!! (elnézést )
simmering73
CÖF-CÖKA-CERKA. Ifjú Lomniczy "Szkájvóker" Zoltán megtalálta a nemzethy ellenállás bázisát. Barackot arra az üres buksijára.
Nyírfa
Hát, engem is a nemzeti ellenállás tartóztatott fel egy pillanatra, de nem tudott megállítani! :))
Figyeljétek meg, addig feszítik a húrt, amíg ők maguk piszok kellemetlen helyzetbe nem fognak kerülni. Aztán meg lesznek lepődve, hogy nem a Liget-projektre csodálkozik rá a nemzetközi közvélemény, hanem a bomlott agyakra.
Egyébként Debrecenbe mindkét alkalommal menekülni kényszerült az ország-, illetve a nemzetgyűlés, úgyhogy ezt most elszólásnak veszem, és jó jelnek tartom. Helyes. Húzzatok el! Játsszatok háborúsdit, fővárososdit, mi majd kiírjuk a városkapura, hogy Debrecen-Elmegyógyintézet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.