A propaganda miatt fizikai atrocitástól tart.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Folkt.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FK%25C3%25A9pkiv%25C3%25A1g%25C3%25A1s-2.png&key=2Tzf6XUzMIEChSvaxAfDHg&w=600&h=351
Az itt élőknek, újdonságot nem tartalmaz: szembesülünk mindennap azzal, hogy tíz év kemény munkájával hogyan züllesztették le az országot Orbánék. Száll Orbán Viktor híre a nagyvilágban, mint a pollen. De mi prüszkölünk, vagyunk allergiásak tőle. A felcsúti sühüs ember elérte mára, hogy csak az működik ebben az országban, amiből nekik hasznuk van, ami az övék. Nekünk hagyott kivéreztetett egészségügyet; lebutított oktatásügyet; alacsony fizetéseket és nyugdíjakat, otthontalanságot. kivándorlást. Azért dolgoznak a szorgalmas magyar emberek, hogy a Viki király és gyarmatának bűzös, korrupt helytartói luxus életet élhessenek. Hát nem! Megígérjük, hamarosan lesz majd mit írnia róluk – Borkaistul, Rogánostul, Matolcsystul, az egész bagázsról a The New York Times-nak. …és nem Soros György diktálja. Majd mi. Sorozatban.Az a baj, hogy a csutipatkány rossz híre a nagyvilágban egyben Magyarország és a magyar nép rossz híre is.
Mert a rohadék, elmebeteg, senkiházi a nagyvilág előtt rendre a magyarokkal azonosítja önmagát.
Na, ezt a rossz és viszolyogtató szokását (számomra legalábbis az, mert ez a mocsok, féreg nekem nem miniszterelnököm, soha nem volt és soha nem is lesz az, bármit is mond vagy csinál) le kellene törni, meg kellene szüntetni, BÁRMI ÁRON! Ez a rohadék, népgyilkos NE MERJE a mocskos pofájára venni az országot és a népet, amikor "takarózik"! Vállalja csak nyugodtan a szétesett, cigányvajda, elmebeteg pofáját a nagyvilág előtt! De ahhoz persze már, sok más egyéb mellett, GERINC IS KELLENE. Ez az, ami NINCS NEKI. Mert alapjában véve egy GERINCTELEN, A VÉGLETEKIG GYÁVA, FOSTOS CIGÁNY!
kokopelli
@Eladott Ország: ...már holnap jöhetne az "öreg"! (;-))
Clavigo
@kokopelli: @Eladott Ország: Azért kíváncsi lennék,,,,mi lenne ,,ha hirtelen megjelenne,,,mint magyar állampolgár..:) :) :) :) :)
kokopelli
@Clavigo: Az Orbánék megtalálnák a "Józsi bácsi"-t a kis alagsori mühelyében,ahonnan a Soros Gy. elleni
kampányt vezényelte a nyugati irígy hatalmakkal összejátszva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.