Fekete-Győr Andrással, a Momentum Mozgalom elnökével készített interjút a Népszava.

Fekete-Győr András szívesen látná szövetségeseként Botkát, Hadházyt és Szél Bernadettet
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A pártelnök a napokban történt házkutatással kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy a hatóságok iratokat és számítógépeket foglaltak le a Momentum székházában, miután költségvetési csalással gyanúsítják az Állami Számvevőszék feljelentése nyomán.

Fekete-Győr azt állítja, ők februárban

minden számlát eljuttattak az ÁSZ-hoz, mindennel elszámoltak a 2018-as parlamenti választási támogatás nyomán, addigra már feljelentették őket.

A politikai erőtér alakulásával kapcsolatban Fekete-Győr András kijelentette, hisz abban, hogy az együttműködésbe az LMP, a Jobbik, az MSZP és a DK is tud valamit beleadni, de ha mindenről nagyjából ugyanazt gondolják, lenne értelme egy közös pártba terelni mindenkit.

A Momentum elnöke szerint korai még arról beszélni, hogy az MSZP-ből kivált Botka László esetleg belépne a Momentumba, de szoros az együttműködésük Szegeden, és

„hasonló a helyzet Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal is, akik talán a legközelebb állnak hozzánk”, de nem szabad semmit sem siettetni, időt kell hagyni nekik.

„Remélem, 2022-től már egy politikai közösségben folytathatjuk" – fogalmazott.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az ÁSZ-nak a kamupártok ellenőrzésére nem futja az igyekezetükből. Tudniillik az ÁSZ-nak csak az 1 százaléki feletti választási eredményt elérő pártokat kell ellenőriznie, a költségvetési milliárdokkal elszámolni nem hajlandó kamupártok gazdálkodásának viszont csak más jelöltek/jelölő szervezetek kérésére néznek utána. És mivel senki nem kért tőlük ilyet, hát magasról tesznek közel 2,2 milliárd forint közpénzre, ami eltűnt az összesen 14 kamupárt feneketlen zsebeiben.
Minden sarkától és szegletétől bűzlik az orbáni jogállam, ahol a korrupció iránti zéró tolerancia jegyében a kutyát nem zavarja, hogy egyesek ellopják a közpénzt. Sőt. Ahelyett, hogy akadályoznák a lopást, inkább újabb és újabb jogi kiskapukat nyitnak a becstelenek számára. Miközben a parlamenti és nem parlmenti ellenzéki pártoknak valószínűleg nem lesz pénzük nemhogy a közelgő választásokra, de a munkatársaik bérére sem, a NER bűnöző csatlósait futni hagyják. Orbán meg döngetheti a mellét és hazudozhat. A fidesz kreálta törvénytelen választási rendszer olyan, hogy egy közös pártba kell terelni mindenkit, ugyanis az csak két pártra van kalibrálva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Donáld Tramp: november 3, 08:07; Te hülyegyerek, a csúti bűnöző konzervatív mélykeresztény cigányod jóvoltából legalább 600 milliárdos forintos bírság nézhet ki az EU-pénzeknél Magyarországnak! Azt viszont közpénzből kell majd kifizetni, te pökhendi szarházi tahó f@szkalap! Arról nem is beszélve, hogy közpénzből reklámozza magát a fidesz nevű bűnbanda, illetve az állampárt/ maffiaállam!
Eladott Ország
@Pegero: Ha már lú, legyen kövér, szarral áztatott, az első beszélő WC kefe:
nyultam.com/wp-content/uploads/2013/05/ha-mar-lud-800x582.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.