Felhívást tettek közzé a Facebookon a kurd női harcosok.

Az 55 ezer követővel rendelkező oldal azt kéri a magyaroktól, hogy ne engedjék be az országba az általuk csak "dzsihadista terroristának" nevezett Erdogant. Tudniillik, a török elnök november 7-én Budapestre érkezik.

A látogatás napján "Budapest blokádja Erdogan látogatása ellen" címmel az Oktogonra szerveződik megmozdulás.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt az üzenetet O.V. nem olvassa! Egyébként is már csak É-Korea vezetője hiányzik a nemes diktátor gyülekezetből. Putyin már volt, Erdogán a jövő héten jön, még van szabad hely!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ezt az üzenetet O.V. nem olvassa! Egyébként is már csak É-Korea vezetője hiányzik a nemes diktátor gyülekezetből. Putyin már volt, Erdogán a jövő héten jön, még van szabad hely!
Gáon Mordehaj
@Rockxy: Tisztességes magyarországi zsidó nem bántja a törököket. mert a hódoltság idején igen jó dolga volt. (Nyilván ebben nem érintett az a zsidóság, amelyik a 19. század második felében és a 20, század elején telepedett be Magyarországra, főleg a keleti szláv területekről) .Részint a középkori budavári zsidó küldöttség adta át 1525 augusztusában Budavár kulcsait a bégnek. Majd a budavári zsidóság ( Schulhof Ignác beszámolója szerint) együtt harcolt a törökkel az utolsó ostromnál, amikor Habsburg irányítással a várat a keresztény erők visszavívták! Tehát a zsidóságnak, már csupán történelmi okok folytán is lojalitást kellene tanúsítson a török politika irányában. Igaz, a szekularizált kommunista családi gyökérzetű, judeo-bolsevik hagyományokat ápoló budapesti liberálissá átvedlett zsidóságnál a hála ismeretlen kategória! Tisztelet a kivételnek. Szegő Úr ebben bizonyosan megerősít!
Csizmás Kond
@solidedge: A normális Magyarország ellenségei azok akik a Sorosféle határoknélküli nyitott társadalomnak nevezett szabadrablás hívei...és épp azok kiáltanak tolvajt Orbánra.
Csizmás Kond
Amúgy sem a törököt sem a kurdot nem kell túlértékelni. A kurdok akkor kellett volna igazán kiálljanak identításuk mellett amikor eliszlámosították őket, de akkor nem tették. A török meg mindig is minden hagyhatalomhoz hasonlóan egy elnyomó politikát folytat, de ezt is tudja az egész világ és más nagyhatalmak segítik is...szóval ha valaki ebben a cirkuszban segítséget kér azt nem egy Magyarországhoz hasonló kis államtól kéne kérje...
kereső
A "nirmális Magyarország" ellenségei azok kiszolgáltatják az országot putyinnak, hogy visszaálljon a nagy SZU, azok akik terrorista képzőt létesitenek Magyarországon, akik a magyar vállalat ellenében egy olyan orosz vállalatnak adnak garanciát -a magyar ellenében- akik "felujitották"??? a 3-as metrót, akik kinai hitelt vesznek fel, hogy kina vasutat épithessen Magyarországon, akik betelepitik az orosz bankot, azok akik megszegve a schengeni határra vonatkozó szabályokat harmadik országbeli állampolgároknak adtak ellenőrizetlenúl belépőt Magyarországra és Európába,és nem mellesleg több mint harminc milliárdos kárt okoztak az országnak, Tovább is van- mondjam még???,
Jozefina
Szégyen, hogy a Karmelita Kolostor küszöbét ilyen emberek átléphetik!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.