Templomban beszélt a miniszter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A papok már rég elhúztak a pi-csába előbb járnak mint az EU, csak minket felejtettek a retyóban amit ezek a disznók sz@rtak ide. Azt hiszem meg is vannak elégedve veletek, mert azt hazudhatsz nekik ami eszedbe jut. Még segítenek is neked a hülyítésben.
solidedge
Azért veszteség csak lesz. Minimum kiköpjük a tüdőnket az erőlködéstől.
RonaGyuri
Nem csak hamis, de zavaros is

A derék Gulyás Gergölnek nagyon elgurult a gyógyszere

A hét végén valami kellett legyen a levegőben, mert a derék fityesznyik megmondok elemükben voltak. Itt van például Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a leányfalui református templom hálaadó istentiszteletén vasárnap azt találta mondani, hogy: „A következő évtized feladata, hogy az ország utolérje az Európai Unió életszínvonalának átlagát, de ez nem járhat a keresztyén és nemzeti identitás elvesztésével ”. De nem csak ezt. Ahogy mondani szokás ömlött belőle a ….
Sőt még olyan is, hogy „a kontinens nyugati felében mára radikálisan csökkenő számú híveknek közösségeket teremteni hivatott keresztény és protestáns egyházak gyakran teszik zárójelbe a Biblia legalapvetőbb tanításait is.”!
Hogy mik is a Biblia (arról is beszélhetnénk, hogy mit tekintenek annak) legalapvetőbb tanításai és ezeket ki hogy értelmezgeti arról lenne mit vitatkozni, azonban az, hogy ez a barom – noch dazu egy református templomban – arról zagyváljon, hogy valami mind a keresztény. mind pedig a protestáns egyházakra vonatkozik, nos az már tényleg nagyon sok(k). Ennél nagyobb csak az a tény, hogy senki sem zavarta ki!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: mindeközben: Magyarország és Oroszország számára is fontos a keresztény kultúra védelme - emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.
simmering73
Ezért nem lehetek én a fidesz tagja. Nincs papírom róla, hogy elmebeteg vagyok.
Ludmilla
semmi helye a templomban a politikusoknak... a legtöbb párttitkár kölyke.. undorító,ahogy beülnek arcpirulás nélkül az első padba ,vagy épp a szószékről osztják az észt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.