A főváros felé tartók torlódásokra készülhetnek.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint "az esőzés és a korlátozott látási viszonyok miatt, valamit a reggeli csúcsban lelassult, erős a járműmozgás a főváros irányába a főbb útvonalakon, többek között:

- az M1-es autópályán Tatabánya és Bicske között,

- a 4-es főúton Monornál, a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre közelében, a 31-esen Mendénél.

Az M0-s autóúton, az 5-ös főúti csomóponttól torpan meg a forgalom, az M1-es irányába, ott 10 km-es araszolgatásra, 50-60 perc a menetidő növekedésre kell számítani.

Útinform: erős a forgalom az utakon, sok a baleset

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Erős a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé. Gyöngyöstől telített sávokra, helyenként szakaszos torlódásra kell számítani. A menetidő akár 40-50 perccel is több lehet!

Baleset történt az M1-es autópályán, Szárliget térségében. Két kamion ütközött össze a Hegyeshalom felé vezető oldalon, emiatt lelassult az előrejutás a 46-os km-nél. Sávzárásra és rendőri forgalomirányításra készüljenek!

Az M7-es autópályán, Budapest felé – Tárnok térségében – a 20-as km közelében baleset nehezíti az előrejutást. Sávzárásra kell készülni. Lelassult a haladás, torlódnak a járművek.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között a 39-es km-nél egy kerékpáros és egy személyautó ütközése miaatt félpályás korlátozás van érvényben."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.