A Nyílt Társadalom Alapítványok készíttetett közvélemény-kutatást, amiből kiderült, a magyarok nagy része úgy gondolja, hogy a demokrácia veszélyben van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Gáon Mordehaj: Tényleg nem semmi ez a Gyurcsány, sosem gondoltam, hogy lesz nála aljasabb, hazugabb, uszítóbb, korruptabb, hatalomvágyó sehonnai felcsúti proli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludas Matyi
Miert? A nemetek is csak a faszbookon keresztül szidjak Merkelt, de hogy sztrajba lepjenek vagy tüntessenek ellene arra mar gyenge vazok!
Clavigo
@Ludas Matyi: Azért egy deutsche bahn,,vagy egy lufthansa sztrájk kissé megrengeti őket is.,,, Nálunk meg sztrájk nélkül rohannak " egyeztetni " az ügyeletes szakszi-csicskák...Oszt megy tovább minden,,csak a szakszi-vezérek bére emelkedik ,,egy hangyányit.. :) :) :) :)
tudode
Nem csak az átlag állampolgárok, az alkotmányjogászok hallgatnak, mint a sír, de
.
2012. március. 07. 20:50 ITTHON
---- Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
.
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_ess...
.
Miközben kiteljesedett orbanisztán egyeduralma!
Gáon Mordehaj
Nem tudom hogy van ez?
De amikor 2006 szeptemberében, a Kossuth téren szónokoltam a magyar politikatörténet legaljasabb hatalomvágyó sehonnai pápai prolija, Gyurcsótány ellen, akkor eszem ágában nem volt, hogy féljek. Sőt akkor sem, amikor az SZDSZ székháza előtt gyászbeszédet mondtam, ami után fél év múlva megszűnt ez az anti-magyar entitás, hogy más pártocskákban sporadikus módon bebábozza magát.
Miért?
Mert a demokrata arról ismerszik meg, hogy nem fél!
Gáon Mordehaj
@Ludas Matyi: Tudod ezek az elkorcsosult németek féltik az egzisztenciájukat! MÉG MOST!
De mihelyt az AfD és a PEGIDA a kormányzati hatalom közelébe fog kerülni (mert bizony oda fog kerülni) akkor azonnal ezen pártformáció odaadó hívei lesznek. A német már csak ilyen! A genetikai karraktérből nem lehet kibújni. Mindenesetre közeleg az idő, hogy mint egykoron, Martell Károly idején (8. század) Európát elárasztó értéktelen arab és afrikai csőcseléket visszazavarjuk Afrika partjaihoz. Ezt semmi és senki nem lesz képes megakadályozni!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Tényleg nem semmi ez a Gyurcsány, sosem gondoltam, hogy lesz nála aljasabb, hazugabb, uszítóbb, korruptabb, hatalomvágyó sehonnai felcsúti proli.
Nyírfa
Az ember nem is magát félti első sorban, hanem a családját. És ezt a pszichikai hadviselésre berendezkedett mindenkori hatalmak alaposan ki is használják.
De, van, amiért ki kell állni. Ha meg annyira elszabadulnak az indulatok, hogy bölcsebb elhagyni az országot, akkor azt gondolkodás nélkül meg kell tenni.
Nyírfa
@Aki Én: Mit csinálnak az újnácik, ha Dobrev Klára nem csak miniszterelnök-jelölt lesz, hanem el is nyeri e címet?
kulabombaafityiszre
@Gáon Mordehaj: ma, 14:22
Te demokrata?Csak egy anyabaszó nácicsicska vagy.
Ludas Matyi
@Clavigo: az mas Clavigo, az a beremelesekröl szol, de hadd ne tudd hogy a Bundesbahn az allami tulajdon. Mi itt a politikai vezetesröl beszeltünk, hogy az ellenzek ugy hallgat nemetben mint magyarban. Birka egy nemzet lett Europa!
Ludas Matyi
@Nyírfa: mit jelent az, hogy Naci? mert igen rossz a hasonlat!
Gáon Mordehaj
@kulabombaafityiszre: Te meg egy üres fejű bugris vagy , akinek két mondat megfogalmazásához is értelmező szótár kell.
Tipikus gyökértelen balos bunkó munkásőr nagyapával és ávós rokonsággal tele ócska kommunista retyerutyával!
Idáig érzem a poshadt bűzödet!
Gáon Mordehaj
@Nyírfa: Akkor lesz ebben az országban ez az idegen vérű magyar áruló, kitelepített zsidó villájában lakó judeo-bolsevik-bolgár némber miniszterelnök, amikor én az nemzetiszocialista európai munkáspárt elnöke !
Nyírfa
@Ludas Matyi: Nem értem a kérdésed, én nem éltem hasonlattal.
Ludas Matyi
@Gáon Mordehaj: nem csak a tokos nemet ilyen. Ilyen az egesz europai tarsadalom. Bologato Janosok, mig nem az ö lanyaikat, aszsonyaikat, edesanyjukat eröszakoljak meg. A nemeteknel talan 30 % rendelkezik Existenziaval, a többi közeposztalyu vagy igen csoro. Ha a nyugdijasok 60 %-nak 400 es 500 Euros nyugdijbol kell elnie, akkor nem beszelhetünk a "nemetek existentenziajarol."
Macskaszem
@Ludas Matyi: Hú bammmeg, ki az az Existenzia?
kokopelli
@Ludas Matyi: ...akkor nézz egy kis német TV-t! Hülyére parodizálják és gúnyolják őt! Megjegyzem az
egész "GroKo"-t !(Große Koalitio) Jamaika koaliciónak is titulálják őket a fekete-sárga-zöld pártszinek miatt! Matyi: Honnan veszed az 400-500 €-s nyugdíjakat! (;-))))
Ludas Matyi
@Nyírfa: te irtad, nem en: "Mit csinálnak az újnácik"
Ludas Matyi
@kokopelli: aki hülyen születik ugy hal meg. Nem tehetek erted semmit, mert nem vagy gyogyithato kis köcsög. En Nemetorszagban születtem es itt elek több evtizede, ugy hogy mast nem is nezhetek csak nemet es amerikai adasokat. Nyugdijakrol meg egy olyan emberrel nem vitatkozom akinek halvany fingja nincsen a valos Nemetorszagi helyzetekröl. Maradj a "koko"-nal, hogy meg jobban rongalja a szürke kis agyadat!
kokopelli
@Ludas Matyi: Erzähle mal etwas von dir,du Bachll! Meine deutsche Rente etwa so viel war anno,wie vonmeinen
zwei Brüdern zusammen,und noch ein bisserl dazu! Meine Brüder haben die Sack voll hatten,und das ungarische
Gesundheitwesen konnten nich überleben! ...und noch was! Leck mich am Arsch nach Zähneputzen!
Nyírfa
@Ludas Matyi: Mi a kérdés? Hol a hasonlat? Ha az újnáci fogalma homályos, ott a google, a barátod. Ha nem érted, nem ismered a magyar nyelvtant, akkor gond a kommunikáció. A beírásaid alapján, biztos, hogy nem jó nevet választottál. Az avatarod meg , finoman szólva is, nem bizalomkeltő.
Ludas Matyi
@kokopelli: Mit Antifas, Linksextremisten diskutiere ich nicht. Deine IQ ist viel minderer als die völligen grüne Partei in der BRD. Du bist nur eine winzige null, möchte gern Wixser, mit große Schnauze. Große Maul nichts dahinter. Du bist ein Abschaum.
Ludas Matyi
@Nyírfa: Nem kell hogy szeressel, csalodast kell okoznom neked, en hetero vagyok.
kokopelli
@Ludas Matyi:Richtg: "große Klappe,nix dahinter" -sagt der Bayer den Sachensäcken!Noch ein bißerl hapert bei dir
die deutshe Sprache!...hauptsechlich bei einem Osisack!
Rockxy
fosás van!
mongyuk a hávégé nem mer még fosnise.
gyáva alakzat.
Ludas Matyi
@kokopelli: fick dich und deine allen Liebsten du schwule Sau!
kulabombaafityiszre
@Gáon Mordehaj: november 5., 11:11
Gyökér.
Nekem nem kell osztani a kevés eszed.Jó lesz az neked ,később amikor szarnod kell.
A kommunista fasszopó apád volt munkásőr.Te kis csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.