Döntött a parlament.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Szégyen ez az ország! Minden a hatalomról és a pénzről szól.
Eladott Ország
Polt Péter a nemzet szégyeneként folytatja azt, amit évekkel ezelőtt megkezdett, és Orbán parancsára próbálja elhallgattatni az ellenzéket. Koncepciós perekkel próbálják elérni, hogy megriadjanak a hatalomtól, azonban ez, látva az októberi választás eredményeit, úgy tűnik, egyre inkább visszafelé sül el. Az embereknek – még ha lassan is – kezd elegük lenni a NER-ből. Legyen is bármi a bírósági döntés – nem lepne meg, ha Varjut elítélnék, hiszen független bírót elég nehéz találni manapság –, az már csak olaj lesz a tűzre. A hatalom túllépett egy bizonyos határt és ahelyett, hogy megfontolná a következő lépéseit, eszetlenül tovább masírozik a nép ellenében. Orbán már kapott egy pofont, amiből a mai napig nem tért magához teljesen, kíváncsian várom, mikor érkezik a következő.Persze azt is tegyük hozzá, hogy más, normális országokban ilyen eset után lemond a belügyminiszter. Jó, tudom ez Mo. Ezek az erőskezű de gyenge elméjű biztonságiak azért nem merték volna maguktól ezt csinálni, ha a főnöküktől nem kaptak volna rá engedélyt. És vajon ki a főnökük? A bűnöző, politikai prostituált csúti cigány!
nemkati
A két hete a mentelmi jogától megfosztott Varju Lászlónak a Parlament ma felfüggesztette mentelmi jogát.
Madácsi Pali
SZÉGYEN, AMIT MEGENGEDNEK MAGUKNAK EGY ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐVEL SZEMBEN! FedeSS csicskák, meg lesz ennek az ára!
kereső
@nemkati: Az a felfüggesztés a 2018-as ogy. "választások rendjének megsértése miatt ", most meg a "súlyos testi sértés 'miatt. Külön kell minden egyes ügyben a felfüggesztést kezdeményezni ogy.képviselő esetében.
kereső
Gyalázat, és a jog megcsúfolása! A padon majdan minden gomb nyomogatónak számot kell adnia erről. Meg a TAO-s hűtlen
kezelésről IS!
nemkati
@kereső: Ja, most fogtam föl. Nem úgy általában van felfüggesztve, csak bizonyos ügyben/ügyekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.